Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
12.09.2023, 19:41
zawsze mozesz wybrac 3 porzadne i wrzucic po jednej z kazdego konta ktore ci jeszcze zostalo, tak jak to przywykles robic xD ciesz sie ze w ogole masz szanse wystartowac w konkursie z chociaz jedna praca, bo za te poprzednie poczynania to osobiscie bym ci nie pozwolil, ale na twoje szczescie nie mam mocy sprawczej
a na szkolne konkursy X lat temu ile mogles prac przyniesc? konkursy polegaja na pokazaniu NAJLEPSZEGO pomyslu, a nie 20 chujowych pomyslow i liczenia na to, ze Jury spojrzy akurat na 20 twoich z rzedu i da ci 50g mdphp
a na szkolne konkursy X lat temu ile mogles prac przyniesc? konkursy polegaja na pokazaniu NAJLEPSZEGO pomyslu, a nie 20 chujowych pomyslow i liczenia na to, ze Jury spojrzy akurat na 20 twoich z rzedu i da ci 50g mdphp
12.09.2023, 19:58
Nie wiem o czym gadacie, ale się wypowiem
#praca na końkurs powinna być only jedna
#wybór zwycięzców powinien odbywać się poprzez głosowanie a nie jakieś widzimisie sponsora nagród. Nie stoi nic na przeszkodzie aby sponsor też wziął udział w głosowaniu😄
#jeśli wyjdzie na jaw, że ktokolwiek leci na multikontach - od razu ban. Oszustwo powinno być piętnowane.
Generalnie i tak nie biorę udziału w żadnych konkursach, ale takie mam zdanie dotyczące zasad jakie powinny obowiązywać konkursy.
Uważam, że to uczciwe reguły gry.
#praca na końkurs powinna być only jedna
#wybór zwycięzców powinien odbywać się poprzez głosowanie a nie jakieś widzimisie sponsora nagród. Nie stoi nic na przeszkodzie aby sponsor też wziął udział w głosowaniu😄
#jeśli wyjdzie na jaw, że ktokolwiek leci na multikontach - od razu ban. Oszustwo powinno być piętnowane.
Generalnie i tak nie biorę udziału w żadnych konkursach, ale takie mam zdanie dotyczące zasad jakie powinny obowiązywać konkursy.
Uważam, że to uczciwe reguły gry.
Metamorfoza
19.09.2023, 15:43
@"PUDZILLA" Myślę, że można na dniach już wszystko oficjalnie ogłosić w odpowiednim wątku.
19.09.2023, 16:05
JaTylkoPatrze z tego co przedyskutowałem z Mańkiem, to właśnie taki konkurs nas czeka
na ozdoby, nie samą dynię
na ozdoby, nie samą dynię
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY