Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co to jest?
19.09.2023, 12:19
o kryminalki xD
dla mnie to czitosy serowe haha
to jest amfetamina, w wątku Amfetamina ktoś wrzucał takie kurwa makaroniki w reklamówce z biedronki, wyjaśniane to było, musisz tam popatrzeć
dla mnie to czitosy serowe haha
to jest amfetamina, w wątku Amfetamina ktoś wrzucał takie kurwa makaroniki w reklamówce z biedronki, wyjaśniane to było, musisz tam popatrzeć
JureKiler bardzo mocna amfa z pomorza która opanowała rynek i wytrąciła kofeinową paste
Od dawna takiej dobrej nie było na rynku.
Nie jest to pasta, nie paruje i nie traci na mocy , próbowałam parę dni temu i jest naprawdę bardzo mocna
Od dawna takiej dobrej nie było na rynku.
Nie jest to pasta, nie paruje i nie traci na mocy , próbowałam parę dni temu i jest naprawdę bardzo mocna
19.09.2023, 15:07
może z miesiąc, dwa temu, jakiś typ wstawiał taką fetę, wyglądała bardzo podobnie, też takie zółte granulki. zasługa zanieczyszczeń, kolega Lukas1985 chyba pisał że to moze być zanieczyszcznie ołowiem, ale wątpię, teraz fetę się robi w dużej mierze z p2np i podobnych typu APAAN (Alfa-fenyloaetoacetonitryl), a przy ich robieniu z tego co patrzyłem nie wykorzystuje się żadnych związków ołowiu.
19.09.2023, 21:55
(19.09.2023, 15:07)horsii napisał(a): może z miesiąc, dwa temu, jakiś typ wstawiał taką fetę, wyglądała bardzo podobnie, też takie zółte granulki. zasługa zanieczyszczeń, kolega Lukas1985 chyba pisał że to moze być zanieczyszcznie ołowiem, ale wątpię, teraz fetę się robi w dużej mierze z p2np i podobnych typu APAAN (Alfa-fenyloaetoacetonitryl), a przy ich robieniu z tego co patrzyłem nie wykorzystuje się żadnych związków ołowiu.
Za hajpem
Żółta- amfetamina + nie dokońca zredukowane P2NP