Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
21.09.2023, 08:47
A moja propozycja na przyszły konkurs - wydać vlepki z dopal. Nawet nie muszą być z motywem dopalaczowym ale choćby z napisem dopal. I konkurs na najlepsze i najbardziej specyficzne zdjęcie z vlepka.
21.09.2023, 09:02
Lukas1985 że ja na to nie wpadłem, mając oklejone całe biurko przed oczami
podbijam, świetny pomysł. Można wykorzystać cyfrowe, jak i ręczne narzędzia pracy. A takich naklejek można puścić po 10 w każdym zamówieniu i niech naklejają tam gdzie trzeba.
podbijam, świetny pomysł. Można wykorzystać cyfrowe, jak i ręczne narzędzia pracy. A takich naklejek można puścić po 10 w każdym zamówieniu i niech naklejają tam gdzie trzeba.
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
21.09.2023, 09:22
JaTylkoPatrze z tego co zrozumialem to oceneniane ma byc zdjecie a vlepki to beda gotowce?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
21.09.2023, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2023, 10:08 przez voice.of.voiceless.)
JaTylkoPatrze przecież można nagrodę podzielić na dwa, a projekt fizyczny można też wydrukować.
a projekt fizyczny wcale nie musi być gorszy od cyfrowego.
hidden taki jest tylko zamysł, to są propozycje
a projekt fizyczny wcale nie musi być gorszy od cyfrowego.
hidden taki jest tylko zamysł, to są propozycje
get
over
it
over
it
21.09.2023, 20:59
A może konkurs plastyczny? Jakieś dzieło malarskie
Temtyka narkomańska oczywiście, szkic Pablo Escobara z swoim podpisem xd
Temtyka narkomańska oczywiście, szkic Pablo Escobara z swoim podpisem xd
23.09.2023, 21:23
Nietypowe gadżety reklamowe
Opowiadanie, niekoniecznie długie. Zakres jeśli chodzi o ilość wyrazów od - do. Opowiadanie słowne temat powinien zawierać nazwy produktów i odniesienie do sklepów w których można kupić produkt. Z najlepszych można złożyć gadżety reklamowe dla klientów.
Jaki temat opowiadania byłby dla Was ciekawy. "Weekend z Vendor- em" - wyobraźnia wskazana". Lub cos w stylu "Idealny weekend z ćpaniem - historie mogą być wymyślone".
Niob, albo inna forma projektu reklamowego dla tej branży.
Co Wy na to?
Escobar duch White-Elephant Designer-Chems ChemCloud @"Cyberrc.nl" ZZZZAP Maniek , kot_kreskowy , horsii , @"PUDZILLA" Beeniepatu .
Właściwie na forum porozumiewamy się pisząc, więc konkurs pisany może pokazać ciekawe talenty, które mogę mieć swój mały wpływ na rozwój dobrze rozumianego interesu Vendor-ów.
Może ta forma kot_kreskowy skusiłaby również Ciebie. Ciekawie piszesz .
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
24.09.2023, 07:42
pomysl na historyjke bardzo fajny i oryginalny, sam chetnie wezme udzia w czyms takim i chetnie poczytam co tam forumowa brać nasmarowala
pozdro
pozdro
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW