Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co to jest?
23.09.2023, 20:11
makaron
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
25.09.2023, 20:27
Dzis znowu miałam okazję skosztować tego makaronu, 100mg wykurwia w orbitę najlepsza amfa jaka jadłam od paru dobrych lat.. zero strucia....
kot_kreskowy widocznie dostałeś jakiegoś wala wymieszanego z chuj wie czym skoro czułeś jakiś rozpuszczalnik w nosie ... nic takiego nie czuć... i nikt po tym nie chodzi powykręcany !
kot_kreskowy widocznie dostałeś jakiegoś wala wymieszanego z chuj wie czym skoro czułeś jakiś rozpuszczalnik w nosie ... nic takiego nie czuć... i nikt po tym nie chodzi powykręcany !
25.09.2023, 20:42
No to nie wiem Merry
Widocznie Ty dostałaś lepsze niż to co ja osobiścię spróbowałem.
To wtedy było właśnie w tej formie co na zdjęciu lecz nie tak bardzo jaskrawe.
Bardziej blada była ta żółć.
Zresztą nieważne. Mnie i tak nic i nikt do tego nie przekona. Nie ma bata.
Nie jestem fanem fety, od czasu do czasu przyjebie i to musi być już coś naprawdę dobrego. Standardowej fety co lata u sebixów nie ruszam. Szkoda mi na to nosa, a to... Szkoda gadać.
Widocznie Ty dostałaś lepsze niż to co ja osobiścię spróbowałem.
To wtedy było właśnie w tej formie co na zdjęciu lecz nie tak bardzo jaskrawe.
Bardziej blada była ta żółć.
Zresztą nieważne. Mnie i tak nic i nikt do tego nie przekona. Nie ma bata.
Nie jestem fanem fety, od czasu do czasu przyjebie i to musi być już coś naprawdę dobrego. Standardowej fety co lata u sebixów nie ruszam. Szkoda mi na to nosa, a to... Szkoda gadać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.09.2023, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2023, 21:18 przez voice.of.voiceless.)
bo tylko jedna zolta feta
to krysztal ma byc transparentny, a nie kolorowy. a rozowa feta Pozdra to nie klepala jak wsciekla?
xD
to krysztal ma byc transparentny, a nie kolorowy. a rozowa feta Pozdra to nie klepala jak wsciekla?
xD
25.09.2023, 21:57
Dokładnie tak jak piszesz @"PUDZILLA"
Dlatego nie neguję jej opinii ponieważ w Trójmieście i okolicach lata tego od zajebania i niekoniecznie musi to być od jednego producenta.
Powiem więcej, około 1,5-2 lata temu miałem sposobność również próbować tego i nie było to wcale takie złe.
Przez moment znikło to z rynku i kilka miesiecy nie widziałem tego nigdzie, jednak na początku roku zalało to sporą część rynku.
Dlatego nie neguję jej opinii ponieważ w Trójmieście i okolicach lata tego od zajebania i niekoniecznie musi to być od jednego producenta.
Powiem więcej, około 1,5-2 lata temu miałem sposobność również próbować tego i nie było to wcale takie złe.
Przez moment znikło to z rynku i kilka miesiecy nie widziałem tego nigdzie, jednak na początku roku zalało to sporą część rynku.
NIE dla OPIO !!!