Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zachować się podczas przesłuchania
26.09.2023, 14:22
(06.03.2023, 22:39)DŻUMA napisał(a): Na pewno pomaga sprawianie wrażenia, że jesteśmy po stronie służb i że jesteśmy skłonni do współpracy z nimi. Bez kozaczenia i pokazówek, jak wielką żywimy do nich niechęć. Nie o tyle jest to zbędne, co może znacznie pogorszyć przebieg całej rozmowy. Wtedy możemy mieć przejebane nie tylko na tym konkretnym przesłuchaniu, ale również na kolejnych.. a raczej nie skończy się na jednym, skoro mamy takie hobby, a nie inne
Jak policjant jest w miarę kumaty od razu odczyta co i jak choćby z samych gestów. Jak masz szczęście i trafisz młodzika to będzie lepiej 😉
02.04.2024, 15:13
zawsze jest wezwanie świadka.. świadek nie wie nic
inna sprawa jak cię z towarem złapią wtedy to już zelaęy od ilości! ale jak V wpada a jakims cudem do ciebie dojdą to nie pamiętasz
Ale tutaj u nas wszyscy V raczej mają swoje numery itp. nie wysyłają nr. śledzenia! co może pojsc nie ta?
Na dUpku to się zdarzały takie sprawy bo chuj sergiusz ma was w pizdzie.. kupujcie tutaj, duch RcBlack Escobar to jest bhp 120% normy
inna sprawa jak cię z towarem złapią wtedy to już zelaęy od ilości! ale jak V wpada a jakims cudem do ciebie dojdą to nie pamiętasz
Ale tutaj u nas wszyscy V raczej mają swoje numery itp. nie wysyłają nr. śledzenia! co może pojsc nie ta?
Na dUpku to się zdarzały takie sprawy bo chuj sergiusz ma was w pizdzie.. kupujcie tutaj, duch RcBlack Escobar to jest bhp 120% normy
04.05.2024, 13:20
Odmawiasz składania zeznań z psami się nie gada
04.05.2024, 17:50
Ja bym się pewnie popłakał i nic nie powiedział XD
Nie no żartuje, powiedział bym nie i tyle, ja jestem zawsze bardzo konkretny i takie też odpowiedzi stosuję.
Nie no żartuje, powiedział bym nie i tyle, ja jestem zawsze bardzo konkretny i takie też odpowiedzi stosuję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
04.05.2024, 19:07
Konsekwencje za czyny się bierze, a nie kolegów wpierdala na wakacje przymusowe
04.05.2024, 19:39
ZmiataZplanszy Tutaj muszę ci przyznać 100% rację. Dlatego trzeba wiedzieć komu można ufać a komu nie. I trzymać się faktycznie tych najbliższych a nie szczekać każdemu co gdzie jak od kogo.