Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ZZ***P.*l
26.09.2023, 07:27
Hello Dopal loved ones!
So, we recieved 15+ request on testing out the products to let fellow forum researchers know their results. We are thrilled to see your professional test reports on all subjects.
So, we recieved 15+ request on testing out the products to let fellow forum researchers know their results. We are thrilled to see your professional test reports on all subjects.
26.09.2023, 16:55
@"PUDZILLA" Raul coś pousuwał przypadkowo. Napisałem do niego, żeby przywrócił wątki/tematy, które zostały usunięte.
27.09.2023, 12:24
Dziś na testy wjeżdża do pracy 4F-MPH. Nie ma wątku o tym. Tabsy po 30 mg, a wyczytałem, że:
P.O:
5 mg - słabo
7,5 mg - średnio
10 mg - mocno
15 mg - bardzo mocno
Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Więc zacznę od ćwiarteczki. 😁
Od zamówienia do wylądowania dosłownie moment. ⭐
P.O:
5 mg - słabo
7,5 mg - średnio
10 mg - mocno
15 mg - bardzo mocno
Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Więc zacznę od ćwiarteczki. 😁
Od zamówienia do wylądowania dosłownie moment. ⭐
29.09.2023, 01:54
Kurwha. Pieniadze sie skonczyly i kedzenie to akurat niespodzianka sampelki wpadly. Akurat kurier mniw nie zastal w domu i myslalem ze juz lipa i nie odbiore tego dnia, ale sasiad mnie pozytywnie zaskoczyl i zadzwonil do tego samego luriera i poszedlem odebrac przesylke.
Dlugi lot, w kurwe czekania. To kurwanie nie odpuszczalo cokilwiek to jest dlugo i czulem sie gorzej, Le wytrwalosc dala gore i glodny jakos przemeczylem sie do teraz. Serducho sie kurwa uspokoilo. Wkurwia mnie momentami ale jak sie je zignoruje to daje spokoj w pizdu..
29.09.2023, 11:44
Brak wątku o tym, więc napiszę tutaj:
2-METHYL-AP-237-HCl Pellets 20mg
Posiadałem 2 sztuki. Dla mnie osobiście orgazm dla mózgu. 😁 Jedna sztuka działała tak wyraźnie około 2 godzin i dorzuciłem następną. W międzyczasie delikatnie popalałem kartkę od Ducha i było błogo. 😊
Troszeczkę przypomniało stan po Helenie mógłbym rzec.
Aktywne jest na pewno.
2-METHYL-AP-237-HCl Pellets 20mg
Posiadałem 2 sztuki. Dla mnie osobiście orgazm dla mózgu. 😁 Jedna sztuka działała tak wyraźnie około 2 godzin i dorzuciłem następną. W międzyczasie delikatnie popalałem kartkę od Ducha i było błogo. 😊
Troszeczkę przypomniało stan po Helenie mógłbym rzec.
Aktywne jest na pewno.
29.09.2023, 13:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2023, 13:43 przez JaTylkoPatrze.)
(29.09.2023, 11:44)Kajabuza napisał(a): Troszeczkę przypomniało stan po Helenie mógłbym rzec.Jest o tym temat w dziale tego sklepu. 2-Methyl-AP-237 to 2-MAP.
To klepie jak dobre opio. Uważajcie na to.