Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Forumowe zmiany
26.09.2023, 17:02
na pewno sie przyda tym bardziej zakamuflowanym
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
Wiadmo, że tu są żywi (w wirtualnym świcie ) ludzie, po różnych substancjach, przjściach, ktoś rzuci bluzgiem, ktoś inny myśli, że ma umsył wiekszy od Tesli, ale to nie zmiania całościowej oceny forum.
Tor świadczy, że się rozwija, bo takie info to miesiace cięzkej pracy wielu ludzi, bardzo to doceniam.
Admin , Maniek , Beeniepatu oraz ci których nie widać a robia czasem najciężą robotę a nie są frontmenami.
Good job.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.09.2023, 22:01
(26.09.2023, 07:05)Seds napisał(a): Widzę odnalazłem swoje miejsce.
Super forum że sprawdzonymi sklepami.
Kolorystyka też ciekawa
Martwi mnie jedynie ten tort, nie umiem się tym obsługiwać. Ale się postaram.
Dokładnie...przeglądałem i sprawdzałem wiele miejsc o podobnej tematyce i jest to najbardziej rzetelne profesjonalne i konkretne forum w Polsce...ciekawe i pomocne informacje...szkoda tylko że tak późno na to natrafiłem ;-)
28.09.2023, 03:26
Kolorystyka też ciekawa
Jak nie umiesz się posługiwać to albo dużo pytaj albo odpuść temat, bo se krzywde zrobisz.
28.09.2023, 15:54
Kolorystyka też ciekawa
Bez tor też da radę przecież forum działa normalnie czym się martwisz, co do kolorystyki forum też mi się podoba
dodał bym jedynie jeszcze więcej statystyk oraz może jakieś wyróżnienia naprzykład user tygodnia i odznaczenie za to hmm
JaTylkoPatrze ja ostatnimi czasy przez te kolory zacząłem jedno oko zamykac. I tak na zmiane lece, co godzinie zmieniam oko i trzymam łeb przy samym monitorze.
ale obawiam się, że to może być od substancji
Podtrzymuje te słowa cały czas. Pozdro!
ale obawiam się, że to może być od substancji
(21.02.2023, 00:19)Inferno napisał(a): Ja niestety przyszedłem z tamtego forum bo kompletnie nie wiedziałem o istnieniu tego ale i tak długo już bym na tamtym forum nie pobył.
Bo nie akceptowali mi postów ze scamem fejki jebane, vendor w chuja walił a oni mi posty zmieniali na takie, że ja zadowolony sobie siedzę to przy każdym poście dopisywałem że kurwami pierdolonymi ta administracja, mowie zobaczymy jak dlugo xd dziwne że bana nie dali. Śmiech na sali
Tamtego forum wcześniej nie znałem ale pierwsze co to odrzuciła mnie cenzura. Później wyjebki i blokowanie postów niekorzystnych dla vendora - ale prawdziwych! wszystko to była prawda a i tak ukrywana.
Nie idźcie nigdy w stronę tej cenzury, najgorsze co może być jak jest tam, że vendor w chuja wali piszesz po 3 tygodniach, że 0 info na maila, 0 kodu i nic no i post zostaje odrzucony. Czekaj cierpliwie. XD
Jak już tutaj zawitałem tak od kiedy jestem tutaj tylko raz i to przypadkiem odwiedziłem tamten syf bo nazwa mi się źle wpisała w wyszukiwarce.
Kiedyś 3-4 lata na dopalamy i teraz zostaję tutaj i tylko tutaj. To jest prawdziwe forum z prawdziwymi informacjami a nie typy z klapkami na oczach w administracji co dostają za to żeby ukrywać takie opinie pewnie od tych sklepów..
Podtrzymuje te słowa cały czas. Pozdro!
+ Infuś.pvp