Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEM-WALENIE-KONIA czyli wasze rekordy masturbacji po stimach i nie tylko
07.10.2023, 14:45
na dobrym polaku to chyba z osiem godzin, az sie kuska zdeformowala i oddawanie moczu bolalo xD
13.10.2023, 18:30
Akurat testuje nowe 3cmc i jak to czytam te wasze zboczone komenty wy zboczuchy to mam ochote na to i mysle o jednym haha
18.10.2023, 07:01
Po stimach i ndma to jebać się chce ze hiho, wtedy molestuje oartnwrje(już nie) +, ale pociąg jest straszny
18.10.2023, 09:58
Co jak co, ale żadne RC, żadne wynalazki, tylko prawdziwa, dobra feta jest prowodyrką największych rekordów.
Nie wiem ile to było razy łącznie, ale miałem taką chcicę, mimo wielokrotnego dojścia, że już czułem "ból pustki w jądrach"
A Ci co mówią, że po fecie nie staje to nie wiem co jest nie tak. Albo coś z Nimi, albo feta jakaś kiepska. 😁
Nie wiem ile to było razy łącznie, ale miałem taką chcicę, mimo wielokrotnego dojścia, że już czułem "ból pustki w jądrach"
A Ci co mówią, że po fecie nie staje to nie wiem co jest nie tak. Albo coś z Nimi, albo feta jakaś kiepska. 😁