Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Choco - Opinie o produkcie
18.09.2023, 10:41
Mocna czwóra mnie normalnie upierdziela na tyle że siadam w fotelu i nic więcej nie potrzeba w moim odczuciu 70-30 eufo speed, fajnie działa oral wiadomo to czwórka może walicie sniffem datego słabiej działa polecam tą czwóre jak dla mnie jest Gites
18.09.2023, 10:56
Dzięki Ser Pleśniowy jednak zamówiłem ją ponownie, hehe masz racje przegrzałęm maszynę penwego razu na 4cmc ciągle sniffy a tu trzeba ORAL zdecydowanie polecam
07.10.2023, 13:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2023, 13:44 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Nie wiem czy mój post został usunięty czy nie dodał się. Pisałem, że być może będę składać zamówienie w przyszłym tygodniu i być może będzie to 4cmc coco jeszcze myślę. Jeśli wybór padnie na 4cmc to postaram się wstawić
Ps: jakby ktoś mógł napisać czy aktualny sort jest mokry czy suchy będę wdzięczny
Ps: jakby ktoś mógł napisać czy aktualny sort jest mokry czy suchy będę wdzięczny
12.10.2023, 17:16
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
Zajebiste choco wrzuta 250mg i moja wina wyglądała tak nie szczypie, łatwo się kruszy strzela dość bardzo. Temat lekko mokry w niektórych momentach. Jeśli chodzi o zapach to zalatuje lekkim klefikiem. Czwórka ma dość wyczuwalny speed tak 60/50 sped/eufo.
Imprezka skromna się dała węgorze leciały jeden za drugim.
Bombki działają bardziej euforycznie ja zarzuciłem 300mg .Czas utrzymuje się ponad godzinę
Imprezka skromna się dała węgorze leciały jeden za drugim.
Bombki działają bardziej euforycznie ja zarzuciłem 300mg .Czas utrzymuje się ponad godzinę