Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pół Roku Czystości i Trzeźwości
07.10.2023, 16:21
Trzymaj się przy swoim postanowieniu.
Nie zawalaj tego dla kilku godzin zabawy z dopami nie warto naprawdę.
Nie zawalaj tego dla kilku godzin zabawy z dopami nie warto naprawdę.
Oby tak dalej! To jest twoje życie i to Ty masz na to wpływ co chcesz w życiu robić, podjąłeś dobrą decyzję.
Nic więcej nie mogę powiedzieć będąc sam w uzależnieniu, jedynie co to czuje podziw. Poozdro~Infus
Nic więcej nie mogę powiedzieć będąc sam w uzależnieniu, jedynie co to czuje podziw. Poozdro~Infus
08.10.2023, 10:00
Pół roku to już szmal czasu można powiedzieć. Idź tym szlakiem na którym jesteś zawsze z głową do góry
14.10.2023, 22:56
Jestem jestem 😁 po prostu mało czasu na fora mam 😢 lubię tutaj posiedzieć powspominać
Nie no już 7,5 miesiąca
Cholernie ciężkie czasy, tak jak piszecie chodzi mi po głowie parę godzin zabawy z RC ale po co 😥
Zamienniki to tabaka, zerówki bro, e fajki, saszetki z nikotyną, energetyki i słodycze
Ale coś bym w kindybał walnął, chociaż dla samej idei żeby jak RC nie działało a pobudziło eh 😏
Nie no już 7,5 miesiąca
Cholernie ciężkie czasy, tak jak piszecie chodzi mi po głowie parę godzin zabawy z RC ale po co 😥
Zamienniki to tabaka, zerówki bro, e fajki, saszetki z nikotyną, energetyki i słodycze
Ale coś bym w kindybał walnął, chociaż dla samej idei żeby jak RC nie działało a pobudziło eh 😏