Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
02.07.2023, 10:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2023, 10:30 przez kot_kreskowy.)
Co racja, to racja horsii
Taka uwaga co do aktywności na forum w tym tygodniu!
Jak bardzo forum musiało być puste w tym tygodniu, skoro byłem nieaktywny przez 5 dni na forum bo walczyłem z hexem 😎, a mimo to i tak jestem pierwszy na liście
A to leniuchy
Wychodzi na to, że jednak nagrody są w dużym stopniu motywujące do aktywnego udzielania się na forum
Przynajmniej dla części osób.
Taka uwaga co do aktywności na forum w tym tygodniu!
Jak bardzo forum musiało być puste w tym tygodniu, skoro byłem nieaktywny przez 5 dni na forum bo walczyłem z hexem 😎, a mimo to i tak jestem pierwszy na liście
A to leniuchy
Wychodzi na to, że jednak nagrody są w dużym stopniu motywujące do aktywnego udzielania się na forum
Przynajmniej dla części osób.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2023, 07:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2023, 07:09 przez kot_kreskowy.)
wwojtuss
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ponieważ ten post jest napisany bez ładu i składu, ale czy jemu aby przypadkiem nie chodzi o to, że my biorąc darmochę jesteśmy poniekąd obowiązani do pisania samych pozytywów w opiniach? 😂
Bo ja tego posta tak właśnie rozumiem.
Inną sprawą jest to co napisałeś, niech chłop zapozna się, czego dotyczy wątek.
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ponieważ ten post jest napisany bez ładu i składu, ale czy jemu aby przypadkiem nie chodzi o to, że my biorąc darmochę jesteśmy poniekąd obowiązani do pisania samych pozytywów w opiniach? 😂
Bo ja tego posta tak właśnie rozumiem.
Inną sprawą jest to co napisałeś, niech chłop zapozna się, czego dotyczy wątek.
NIE dla OPIO !!!
10.10.2023, 09:48
kot_kreskowy ja w ogole tego posta nie rozumiem, sztuka dla sztuki jakas chuj wie co xD
10.10.2023, 10:04
Ilość błędów ort. boli, obudził się rychło w czas dzierżąc łopatę w rękach żeby odkopać ten wątek