Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ZZ***P.*l
10.10.2023, 20:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2023, 20:46 przez SztywnyMisza.)
@"PUDZILLA" Myślę że peak trwał z 25 min max do 30 minut mówię tu o pierwszym dniu palenia później to już z 15 minut chyba xD po czym trzabylo dopalac wiadomo przymula zostawała ale to nie pizda pozniej to ja wiadrami to robilem tak czy siak sorcik polecam mogłem 1/5 zrobic
10.10.2023, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2023, 21:04 przez voice.of.voiceless.)
horsii a nie mowilem, ze butinaca to jest pol godziny fazy, a na cugu to po 15 mozna juz dopalac?
to dobrze, ze tony te 5cl dorzucil, bo na ciagu to peak po pol godziny schodzil
told ya
to dobrze, ze tony te 5cl dorzucil, bo na ciagu to peak po pol godziny schodzil
told ya
11.10.2023, 02:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2023, 02:16 przez BlueSheep11.)
Kuszący asortyment ma ten sklep, ale zastanawia mnie czy paki serio dochodzą tak szybko jak deklarują (czyli ok. 3-4 dni robocze)?
No i z tego co widzę, to chyba nie ma sympatycznej opcji na żaden pickup point, nie? To zawsze mniej stresujące, niż na swój adres
A ostatnie pytanie, to czy ta wprowadzona u nich niedawno płatność w krypto wymaga tworzenia jakichś dodatkowych portfeli, czy z przeciętnego polskiego kantoru da się przeprowadzić płatność?
Z góry sorry za tyle pytań, ale przez lata zawsze wybierałem usługi V mających ceny w PLN, więc nic mi wątpliwości nie sprawiało, a lepiej zapytać niż się stresować.
No i z tego co widzę, to chyba nie ma sympatycznej opcji na żaden pickup point, nie? To zawsze mniej stresujące, niż na swój adres
A ostatnie pytanie, to czy ta wprowadzona u nich niedawno płatność w krypto wymaga tworzenia jakichś dodatkowych portfeli, czy z przeciętnego polskiego kantoru da się przeprowadzić płatność?
Z góry sorry za tyle pytań, ale przez lata zawsze wybierałem usługi V mających ceny w PLN, więc nic mi wątpliwości nie sprawiało, a lepiej zapytać niż się stresować.
14.10.2023, 05:19
Można się dogadać na Pick Up Point.
Pierwsze zamówienie w sumie to sample były to właśnie na Pick Up Point poszło
Pierwsze zamówienie w sumie to sample były to właśnie na Pick Up Point poszło
15.10.2023, 06:59
Szybko dochodzą i kontakt jest super. Poszło zamówienie.
Jak tylko doleci to porobie fotki i powrzucam recki.
Jak tylko doleci to porobie fotki i powrzucam recki.
21.10.2023, 15:09
Dziwna sytuacja u mnie. Paczka na Pick Up point.
Dostałem powiadomiene że dotarła na miejsce.
Uderzylem tam następnego dnia i okazuje się że paczki nie ma..
Więc? O chuj tu chodzi??
Pisałem do Vendora ale milczy.
Bo prosiłem o tracking i bym wiedział czy została odebrana jeśli. Tak to idę wyjaśniac sprawę. I będzie miał koles który wydał paczkę problemy tym bardziej jeśli mnie okłamał bo pytalem a powiedział że paczki nie ma.
Dostałem powiadomiene że dotarła na miejsce.
Uderzylem tam następnego dnia i okazuje się że paczki nie ma..
Więc? O chuj tu chodzi??
Pisałem do Vendora ale milczy.
Bo prosiłem o tracking i bym wiedział czy została odebrana jeśli. Tak to idę wyjaśniac sprawę. I będzie miał koles który wydał paczkę problemy tym bardziej jeśli mnie okłamał bo pytalem a powiedział że paczki nie ma.
23.10.2023, 16:51
podpinam sie pod post wyzej, tez chcialbym sie dowiedziec jakie sa losy tej paczki
mam takie wrazenie jakby to służby wiedzialy o pakach od ekipy funcapsa, dlatego przestrzelali golebie professora w polsce i funcaps nie wysyla nigdzue po za granice
mam takie wrazenie jakby to służby wiedzialy o pakach od ekipy funcapsa, dlatego przestrzelali golebie professora w polsce i funcaps nie wysyla nigdzue po za granice
23.10.2023, 17:11
Policja w nl stworzyła w tym roku, albo pod koniec poprzendiego jakąś specjalną komórkę do wyłapywania przesyłek z tematem wysyłanych z holandii do reszty krajów w europie. Poszukam tego artykułu potem i wrzucę, bo nie mam go pod ręką.
To nie jest ten, ale tu też jest wzmianka:
https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artike...-ontvangen
To nie jest ten, ale tu też jest wzmianka:
https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artike...-ontvangen
Cytat: Aby bardziej rygorystycznie zwalczać tę formę przestępczości, Ministerstwo Finansów powołuje zespół Hit And Run Post (HARP). To zespół składający się z Służby Celnej, Policji i Prokuratury, który będzie m.in. badał, czy w przesyłkach pocztowych znajdują się narkotyki.