Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
02.10.2023, 02:27
Lukas1985 zamawiam to, shut up and take my money!
bardzo mnie zaciekawiło łączenia, nie gadaj, że fenylopiracetam z brahmi i milorzabem zrobią ze mnie geniusza, bo w to za chuja nie uwierzę za ładnie to brzmi, ale wytłumacz mi, żebym mógł to sobie połączyć jak się wyśpię, na ile wartosciowa jest synergia tych zwiazkow?
bardzo mnie zaciekawiło łączenia, nie gadaj, że fenylopiracetam z brahmi i milorzabem zrobią ze mnie geniusza, bo w to za chuja nie uwierzę za ładnie to brzmi, ale wytłumacz mi, żebym mógł to sobie połączyć jak się wyśpię, na ile wartosciowa jest synergia tych zwiazkow?
- Brahmi (Bacopa monnieri), Ashwagandha (Withania somnifera), Różeniec (Rhodiola rosea), Cytryniec (Schisandra chinensis), Kofeina, L-teanina (Camelia sinensis), Żeń-szeń (Panax ginseng), Fosfatydyloseryna (PS) – zwiększenie wydolności intelektualnej, poprawa funkcji kognitywnych, poprawa pamięci, łatwiejsze przyswajania nowych informacji;
04.10.2023, 07:34
(03.10.2023, 16:33)wwojtuss napisał(a): Lukas1985 pod slowem "najlepsze" jednemu chodzi o funkcjonalnosc, a drugiemu o totalny rozpierdol i bicie niemca po kasku
Heh. Tylko tu trzeba zbilansować zyski, straty, wady i zalety. Taki NEP poza urywaniem łba nie posiada żadnych pozytywnych cech. A docelowo mocne podkręcenie libido działa jako wada. Tylko, że fakt, jak ktoś wali kreche za krechą to o tym nie myśli. W tym co ja wymieniłem jest głównie funkcjonalność ale i można się nieźle pokarać jak przesadzimy.
20.10.2023, 15:31
NEP był jednak bardziej cywilizowany od alfy, przynajmniej w kontekście schizów po zażyciu (których mam serdecznie dość - wiadomo NEP też pokara, ale nie jest to nieodłączną częścią zabawy). Więc NEP dobrej jakości chętnie bym polecił w ramach stymulacji.
Ostatnio 2-fma próbowałem i nie było to złe, ale taki skromny sampel to jednak za mało by zmierzyć się z pełnym potencjałem substancji.
Ostatnio 2-fma próbowałem i nie było to złe, ale taki skromny sampel to jednak za mało by zmierzyć się z pełnym potencjałem substancji.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA