Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
22.10.2023, 07:36
Ja chyba też powinienem nieco bardziej zatroszczyć się o poziom swojej serotoninki. Tym bardziej teraz kiedy słońca jak na lekarstwo i ponura pogoda.
Ale serio ten nowy sort ma bardziej złożone działanie od poprzednika.
Ale serio ten nowy sort ma bardziej złożone działanie od poprzednika.
Metamorfoza
22.10.2023, 08:14
A jak byście porównali ten nowy biały sort do poprzedniego tego lekko wilgotnego brązowego?
22.10.2023, 08:58
Na pewno przetestuję po przerwie miesięcznej, trwa już ponad 2 tygodnie i takk 2 tygodnie potrwa przymusowo.
Miałem ten poprzedni sort ale nie wyczulem pełnej mocy tego odczynnika ponieważ lądowałem w siebie inne wynalzki.
Jestem ciekaw jak testy przebiegną, wierzę w Escobar a
Miałem ten poprzedni sort ale nie wyczulem pełnej mocy tego odczynnika ponieważ lądowałem w siebie inne wynalzki.
Jestem ciekaw jak testy przebiegną, wierzę w Escobar a
22.10.2023, 09:48
W listopadzie do tego przysiada, zobaczymy co mój organizm mi pokaże i jakie będą odczucia.
Możliwe że to będzie ten sort który tak kiedyś lubiłem
Możliwe że to będzie ten sort który tak kiedyś lubiłem
22.10.2023, 10:32
Czlowiekwidmo przeciez ja i Kot ciągle o tej roznicy dyskutujemy
bez jaj, czytajcie co sie pisze, nin durne pytanie zadacie
bez jaj, czytajcie co sie pisze, nin durne pytanie zadacie
To wygląda jak nowy sort. Ten stary to były takie bryłki typowe, jak zbity piasek niemalże, tyle że białe/lekko beżowe - bez kryształów.
Tu masz kryształki przecież, a to że mniejsze - no przecież nie włożą ci dokładne tego samego jednego kamienia co go sfotografowali i na strone dali
Tu masz kryształki przecież, a to że mniejsze - no przecież nie włożą ci dokładne tego samego jednego kamienia co go sfotografowali i na strone dali
03.11.2023, 15:36
No wiem wiem, po prostu na tych poprzednich fotkach ładniej to wyglądało wszystko ale wiem ze klepnie i tak