Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tantum Rosa Benzydaminy
19.05.2022, 08:04
Potwierdzam jest hardkor po 3 saszetach była naprawdę bomba! Nie mogłem iść normalnie bo wszędzie błyski, wyładowania, istna gra świateł. Tylko że ja to próbowałem za dzieciaka i UWAGA UWAGA bez filtracji normalnie całe 3 saszety jebneliśmy pod kraniczankę FUUUUCK ale to było popieprzone! AŁA dla nerek, prosze nie powtarzać takiej głupoty
24.05.2022, 19:58
(24.05.2022, 19:57)SztywnyMisza napisał(a): Ja tam jestem zdania ze wszystkiego warto spróbować a tego jak kto woli no smak jest strasznie chujowy ale ta pizda jak ktos lubi grube haluny miec i popierdolone omamy to polecam 3 saszetki lub więcej ale to już coraz grubej będzie + na pewno w nocy
22.06.2022, 17:35
Faza dla masochistów,zdecydowanie nie polecam jedzenia tego.Już chuj z profilem działania,ale jak to rozkurwia organizm,w szczególności nerki i wzrok
kocham piwo
28.08.2022, 13:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2022, 13:47 przez Diabełek25K.)
Szczerze raz było mi dane spróbować tego scierwa kilka lat temu bo inaczej tego nazwać nie potrafię. Do celów leczniczych może i jak najbadziej się nadaje,ale do odrzurzenia to faktycznie jest jak ktoś wyżej napisał do masochistów. Zażycie nie dość,że jest toksyczne i potrafi wywołać wiele problemów zdrowotnych. Może nie od razu,ale mnie kilka dni wątroba napierdalala. Jeżeli chodzi o samo działanie na początku wydawało się lajtowo spojrzenie na świat. Tło całkowicie inne z każdą chwilą gdy środek coraz bardziej się wchłaniał było gorzej zaczęły się problemy z równowagą mocne halucynacje tak jak wspomniane wcześniej na początku fajnie później już strach i brak kontroli nad samym sobą. Na sam koniec osobiście nie polecam. Ale to każdego indywidualna sprawa.