Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co może pójść nie tak przy różnych sposobach aplikacji?
26.10.2023, 00:08
Co można zrobić źle np. przy iv? Może jakieś niefortunne przygody przy innych "bezpieczniejszych" metodach? Czekam na wasze historie.
26.10.2023, 09:43
Nie wiem co moze pojsc nie tak przy aplikacji donosowej ale jesli chodzi o IV to niech @"PUDZILLA" sie wypowie.
@"Twilight Sparkle" przy aplikacji IV - samo pójście w tę stronę aplikacji już jest "pójściem nie tak".
Zwłaszcza przy krótko działających RC. Dobrą Krajówe przykładowo i inne długo działające substancje raz zapodasz i masz spokój na kilka godzin.
Miałem kolegę który lubił 3CMC, to ilość wkłuć na jedną posiadówę liczył w setkach jak nie w tysiącach. Ble...
Zwłaszcza przy krótko działających RC. Dobrą Krajówe przykładowo i inne długo działające substancje raz zapodasz i masz spokój na kilka godzin.
Miałem kolegę który lubił 3CMC, to ilość wkłuć na jedną posiadówę liczył w setkach jak nie w tysiącach. Ble...
26.10.2023, 10:46
Wstrzyknąć za duża ilość powietrza i zgonik nie trafić w żyłę. Wstrzyknąć za szybko substancje i można depresji oddechowej dostać nie wiem co jeszcze ale coś by się znalazło
26.10.2023, 11:07
SztywnyMisza odnośnie tego powietrza zapodanego w kabel. Gdzieś w sieci krąży informacja o gościu który na oczach naukowców wstrzyknął sobie 2 ml legitnego powietrza i przeżył.
Ja sam pamiętam jak kiedyś waliłem IV jakiegoś chlora i miałem problemy z trafieniem, a jak już trafiłem, nie liczyło się dla mnie, że mam tam około 1 ml powietrza i lekko wystraszony, ale też zdesperowany zrobiłem to i
OTO JESTEM
Może to próżnia się zrobiła od zaciągania strzykawki będąc pod skórą, może to fakt, że na tyle litrów krwi ten jeden czy dwa ml nic nie zrobią poważnego? Nie wiem. Ale pół życia waliłem IV i zawsze słyszałem, że nie może być nawet bąbelka powietrza w pompce... Może nie powinno, ale nigdy nie przykuwałem do tego uwagi i powtórzę to: OTO JESTEM
Ofkors najlepiej stosować się do zaleceń lekarza i przed podaniem narko w ten sposób pierdolnąć barana w ścianę, a następnie sprawdzić czy w strzykawce nie ma pęcherzyków powietrza. 🙂
Ja sam pamiętam jak kiedyś waliłem IV jakiegoś chlora i miałem problemy z trafieniem, a jak już trafiłem, nie liczyło się dla mnie, że mam tam około 1 ml powietrza i lekko wystraszony, ale też zdesperowany zrobiłem to i
OTO JESTEM
Może to próżnia się zrobiła od zaciągania strzykawki będąc pod skórą, może to fakt, że na tyle litrów krwi ten jeden czy dwa ml nic nie zrobią poważnego? Nie wiem. Ale pół życia waliłem IV i zawsze słyszałem, że nie może być nawet bąbelka powietrza w pompce... Może nie powinno, ale nigdy nie przykuwałem do tego uwagi i powtórzę to: OTO JESTEM
Ofkors najlepiej stosować się do zaleceń lekarza i przed podaniem narko w ten sposób pierdolnąć barana w ścianę, a następnie sprawdzić czy w strzykawce nie ma pęcherzyków powietrza. 🙂
26.10.2023, 15:49
Na myśl przychodzi mi kilka żeczy które może pójść nie tak jak wstrzyknięcie powietrza lub zanieczyszczeń które nie ulegną rozpuszczeniu, może dojść do infekcji lub zakażenia organizmu jakąś chorobą, żyła może się zapaść lub po prostu w nią nie trafimy.
26.10.2023, 16:15
Podczas aplikacji per rectum;
Gdy włożysz sobie tam pompkę a wyciągniesz dildo...
Już wiesz, że coś poszło nie tak😎
Gdy włożysz sobie tam pompkę a wyciągniesz dildo...
Już wiesz, że coś poszło nie tak😎
Metamorfoza