Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co może pójść nie tak przy różnych sposobach aplikacji?
26.10.2023, 21:59
Przy sniffie to można się ugodzić rurką w przegrodę jak się jest zbyt agresywnym i krewka poleci ☹️
27.10.2023, 12:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2023, 12:28 przez Lifeisbrutal.)
Zawsze to mam strach że coś mi się z nosem stanie typu że nagle akurat mi wjebie się perforacja przegrody nosowej. Raz strachu się najadłem jak zajebałem kreskę alfy i nagle ból nosa, pełno krwi wtedy leciałem około tydzień to już faktycznie nosek miałem przeorany.
Lifeisbrutal nie martw się, prędzej czy później będziesz wyglądać tak:
Ale i tak będziesz nadal piękny.😊❤️
Co do tamatu i aplikacji, to lekko przesadzona ilość (zwłaszcza w mixach) substancji przy podaniu IV. Trzeba uważać. Nie ma tu nic do śmiania, bo jak już wyzerujesz pompkę, to nie ma odwrotu, a zdażało się, że człowiek się obawiał czy aby nie zakończy żywota za chwilę.
JEBAĆ I.V.!!! ☺️
Ale i tak będziesz nadal piękny.😊❤️
Co do tamatu i aplikacji, to lekko przesadzona ilość (zwłaszcza w mixach) substancji przy podaniu IV. Trzeba uważać. Nie ma tu nic do śmiania, bo jak już wyzerujesz pompkę, to nie ma odwrotu, a zdażało się, że człowiek się obawiał czy aby nie zakończy żywota za chwilę.
JEBAĆ I.V.!!! ☺️
27.10.2023, 12:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2023, 13:07 przez Lifeisbrutal.)
Nosek operować można a jak Ci rękę upierdolą to już zong. Także życzę Ci wszystkiego dobrego.
Ps. Bez urazy ❤☺
27.10.2023, 15:56
Lifeisbrutal przyznaję. Kilka razy miałem lekkie schizy, jak np. mi ręka spuchła, ale tak serio jak balon...
Ale przypomniałeś sytuację sprzed około 20 lat. Feta wilgotna, półprzeźroczysta, ale taka jebana mocna, że połówkę waliłem na ~10 razy. Po dwóch czy trzech dniach nagle straciłem czucie w ręce. Normalnie nie mogłem ruszyć żadnym mięśniem od barku po palce. Dyndała mi jak fallus Yalaska bez FakeŻony w pobliżu.
Wtedy to miałem stracha, że straciłem wład w ręce na całe życie. Na szczęście po paru dniach zaczynałem odzyskiwać czucie i możliwość poruszania ręką.
JEBAĆ I.V.
Ale przypomniałeś sytuację sprzed około 20 lat. Feta wilgotna, półprzeźroczysta, ale taka jebana mocna, że połówkę waliłem na ~10 razy. Po dwóch czy trzech dniach nagle straciłem czucie w ręce. Normalnie nie mogłem ruszyć żadnym mięśniem od barku po palce. Dyndała mi jak fallus Yalaska bez FakeŻony w pobliżu.
Wtedy to miałem stracha, że straciłem wład w ręce na całe życie. Na szczęście po paru dniach zaczynałem odzyskiwać czucie i możliwość poruszania ręką.
JEBAĆ I.V.
27.10.2023, 16:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2023, 16:31 przez Lifeisbrutal.)
I o jeden raz za dużo do dnia dzisiejszego pamiętam jak ręką mnie bolała bo sobie ją pokaleczyłem. Każdy ma prawo wyboru ale może warto rozważyć inne drogi podania? Każda niesie za sobą jakieś skutki uboczne ale sam fakt.
28.10.2023, 09:26
Przy oralu np zarzucając MDMA - robienie dorzutki, pierwsza tableta nie zaczeła działać i skuszenie sie na następną "BO NIC NIE CZUJE" a potem nagle BUM i gorące poty i nie wiesz co sie dzieje.
Przy oralu zalecana cierpliwość.
Przy oralu zalecana cierpliwość.