Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HHCP; Heksahydrokannabiforol
HHCP; HHC-P; hexahydrocannabiphorol
IUPAC: (6aR,10aR)-6,6,9-trimethyl-3-heptyl-6a,7,8,9,10,10a-hexahydrobenzo[c]chromen-1-ol
Ostatnio popularny zamiennik HHC i HHC-O. Zbiera pozytywne opinie. Legalny, dostępny w wielu sklepach w tym na popularnym portalu aukcyjnym. Jakieś opinie, ktoś próbował i czy waszym zdaniem warte kupna?
01.11.2023, 13:42
Na razie miałem styczność ale tylko w mieszance z innym kanna, ogółem maluje się jako mocniejszy niż hhc.
01.12.2023, 02:56
I tak właśnie HHCP zniknęło ze znanego portalu aukcyjnego itd. Skończyła się bonanza. Jak myślicie, co będzie następne?
Ja strzelam, że HHCH, albo HHCP-O. Szukałem za granicą HHCP-O, to wychodziły same śmieci- tzn. jakieś carty, opisane "HHCP-O" a w rzeczywistości zawartość to CBD, HHC-P i HHC-O - że niby kurwa "blend". Miejmy nadzieję że to sie niedługo zmieni.
Ja strzelam, że HHCH, albo HHCP-O. Szukałem za granicą HHCP-O, to wychodziły same śmieci- tzn. jakieś carty, opisane "HHCP-O" a w rzeczywistości zawartość to CBD, HHC-P i HHC-O - że niby kurwa "blend". Miejmy nadzieję że to sie niedługo zmieni.