Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
03.05.2022, 13:59
Myślę ze oprócz większej toksyczności to nie ma różnicy miedzy ghb gbl a butanodiol ma najniższe dawkowanie z tych 3.
Butanodiol ma 1-1.5ml
gbl ma 1.5-3ml
Butanodiol ma 1-1.5ml
gbl ma 1.5-3ml
03.05.2022, 17:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.05.2022, 17:33 przez Attenborough.)
A da się to jakoś w smaku czy inaczej wyczuć z czym mamy do czynienia, aby nie przesadzić z dawkowaniem? Jak w warunkach polowych te dwie substancje odróżnić?
03.05.2022, 18:35
Zamówiłem właśnie 100ml to pod koniec tygodnia coś tam mogę napisać
ADMINISTRATOR DROGI MLECZNEJ
14.05.2022, 23:57
Zamowione 100ml zostalo 80ml w 4 dni.
Po pracy bo do pracy nie nadaje sie bo równowagę ciężko utrzymać.
Po pracy ma chillu 1.5mg do strzykawki i do soku 100ml.
Bo 10min eufo błogość +libido wydupcone w kosmos tak ze 99 letnia babka nawet by sie stala atrakcyjna erotycznie w tym momencie.
Stan ten utrzymuje sie z 2h potem mozna dorzucać kolejne 1.5
Jak spróbowałem 2.5mg to chodzilem jak bym z 2l wodki wypił. I zasnąłem momentalnie
Milo zaskoczony jestem bo brzuch nie bolal mnie ani razu
Po pracy bo do pracy nie nadaje sie bo równowagę ciężko utrzymać.
Po pracy ma chillu 1.5mg do strzykawki i do soku 100ml.
Bo 10min eufo błogość +libido wydupcone w kosmos tak ze 99 letnia babka nawet by sie stala atrakcyjna erotycznie w tym momencie.
Stan ten utrzymuje sie z 2h potem mozna dorzucać kolejne 1.5
Jak spróbowałem 2.5mg to chodzilem jak bym z 2l wodki wypił. I zasnąłem momentalnie
Milo zaskoczony jestem bo brzuch nie bolal mnie ani razu
15.05.2022, 07:52
tez zamowilem, skrobne recenzje na dniach
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
19.05.2022, 08:23
Maniek wnioskuje o przeniesienie tego wątku w odpowiedni dział - depresanty
BeDOes na mnie dziala tak, jak alko, tylko ze obraz sie nie trzesie, tylko percepja wariuje. Do tego po alkoholu sie kiwasz i odbijasz od scian, po bdo natomiast masz niedowlad i nawet wstanie jest ciezkim wyzwaniem, kumpla tak zgielo, że gdy chciał wracać swoim rowerem do domu (po jakichś 10ml) to wylądował pod trzepakiem i ziomeczki mi go na chate wnieśli wraz z rowerem mnie zlozylo do spania akurat
spoko czopka, polecam
BeDOes na mnie dziala tak, jak alko, tylko ze obraz sie nie trzesie, tylko percepja wariuje. Do tego po alkoholu sie kiwasz i odbijasz od scian, po bdo natomiast masz niedowlad i nawet wstanie jest ciezkim wyzwaniem, kumpla tak zgielo, że gdy chciał wracać swoim rowerem do domu (po jakichś 10ml) to wylądował pod trzepakiem i ziomeczki mi go na chate wnieśli wraz z rowerem mnie zlozylo do spania akurat
spoko czopka, polecam
get
over
it
over
it
19.05.2022, 08:42
@"PUDZILLA" a jak stosunek do oryginału? ile ml dawkowałeś? wystąpiła euforia?