Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co lubisz robić po skonsumowaniu 3CMC?
19.09.2023, 06:42
jeżeli chodzi o cmc to też jebłem kiedys Grama na raz Lemona co ciekawe też żeśmy ukraińców spotkali w sklepie jeden z nich blanta zgubił ja ruszyłem od razu po niego niestety chłop szef od tej żabki kurwa zobaczył to pierwszy i wziął go przedemna wydarł za tym ukraińcem tak jakoby tamten miał umrzeć bez tego i kuj po blancie ;/ Dajcie mi kałasza to też bym wtedy strzelał haha :d a tak pozatym lubie cos poodpierdalać naćpanym ostatnio liczyłem ślimaki po drodze nad jezioro (po deszczu wyszłoich multum) ponad 55 końcówka już mi temat zchodził więc zacząłem się nieźle wkurwiać i już końcówy nie liczyłem
23.09.2023, 15:37
Moim marzeniem po spożyciu tego odczynnika jest walenie konia, niestety takowego nie posiadam ;___;
23.09.2023, 20:24
pisać
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
28.10.2023, 18:17
Jeśli 3CMC jest dobrej jakości - w moim mniemaniu dobre 3CMC to 50% libido w kosmos i 50% pobudzenia twórczości - więc chyba nie muszę pisać co wówczas robię na przemian. 🤫⭐
29.10.2023, 09:07
Spędzając czas z ziomkiem przeważnie latamy sobie samochodem ( spoko on nie ćpa wtedy) .
Samemu głównie słucham muzyki czasem obejrzę film często gęsto muszę mieć jakieś zajęcie w ruchu czy to sprzątanie czy coś innego tym bardziej jeśli 3cmc ma mocny speed
Samemu głównie słucham muzyki czasem obejrzę film często gęsto muszę mieć jakieś zajęcie w ruchu czy to sprzątanie czy coś innego tym bardziej jeśli 3cmc ma mocny speed
30.10.2023, 10:21
Lifeisbrutal oczywiście że moje myśli przeważnie idą w pozytywną rozkminę.
Jak się upijałem to zawsze na wesoło, i w przypadku dragów też tak mam.
Jak się upijałem to zawsze na wesoło, i w przypadku dragów też tak mam.