Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
30.10.2023, 11:37
wchujumamto no COŚ się musiało stać, skoro sklep przestał odpowiadać, strona przestała działać... I raczej nie mam na myśl exit scamu.
Niektórzy podejrzewali, że o to chodzi: https://dolnoslaska.policja.gov.pl/wr1/a...kolo-.html , chociaż pewności nie ma.
Niektórzy podejrzewali, że o to chodzi: https://dolnoslaska.policja.gov.pl/wr1/a...kolo-.html , chociaż pewności nie ma.
30.10.2023, 12:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2023, 12:48 przez wchujumamto.)
horsii dziwna sytuacja bo kontakt z vendorem nadal mam i chce złożyć zamówienie ale nie ma go na forum to tak trochę się waham .. brak reklamy na forum sklep argumentuje tym ze „miał za niskie ceny” i dlatego to zdjęli
no nic dzięki za odp
no nic dzięki za odp
30.10.2023, 12:49
wchujumamto lepiej zamów coś z partnerskich u ducha albo escobara masz zajebiste sorty i paki szybko lataja
30.10.2023, 12:53
wchujumamto ja osobiście nic do vendora nie pisałem, ale od paru osób słyszałem, że nie odpisują na maile.
Jak się im nic nie stało, to dobrze. Ale takie tłumaczenie że "za niskie ceny" to można dzieciom opowiadać Zapewne mało kto tam kupował, i tyle. Żadna zagadka.
Mogli trochę bardziej pokombinować w rynku przesyconym cmc-kami, a nie zostawać 50-tym z rzędu vendorem oferującym dokładnie to samo.
Jak się im nic nie stało, to dobrze. Ale takie tłumaczenie że "za niskie ceny" to można dzieciom opowiadać Zapewne mało kto tam kupował, i tyle. Żadna zagadka.
Mogli trochę bardziej pokombinować w rynku przesyconym cmc-kami, a nie zostawać 50-tym z rzędu vendorem oferującym dokładnie to samo.
01.11.2023, 15:58
KiszczaK niedawno pisałeś to samo...
(13.06.2023, 12:49)Maniek napisał(a): Proszę nie pisać co kilka dni kogo polecacie, gdy nawet nikt o to nie pytał, bo wątek ten został założony w innym celu - w tym temacie piszecie i pytacie gdzie udać się na zakupy, żeby móc kupić jakiś konkretny produkt. Przykładowo użytkownik pyta "gdzie teraz dostanę benzo w prochu" - odpowiada mu inny użytkownik, który wie w którym sklepie można kupić benzo w prochu...
Zbędne posty zostały usunięte.