Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze odklejki po dragach XD
21.10.2023, 22:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.10.2023, 22:08 przez SztywnyMisza.)
Przypomniała mi się odklejka kiedys po dopku to bym chyba 2017 rok nie pamiętam dokładnie ale coś takiego zamówiony dopek od Rcmag tak zwany magiceseence coś w tym stylu dokładnie pamiętam jak to się zwało ale klepało jak popierslolne siedzę w piwnicy w sumie stoję jaram bucha pogięło mnie czułem się jakbym w innej rzeczywistości był i lekko się chwialem na nogach w piwnicy miałem kalenadrz powieszony a za tym kelendarzem był pająk tak zwany kątnik domowy taki skurwysyn wielki czarny po czym zachwialem się na ten kalendarz i uderzyłem ręka w ten kalendarz za tym był pająk xD gdzies na mózgu mi się ujebalo że ten pająk chce mnie za to że się w jego bazę wpierdoliłem chce mnie ujebać stałem na środku piwnicy obsrany że mnie zaatakuje XDDDD wymachujac i i rzucając różnymi przedmiotami w ten kalendarz po czym gdzieś po 5 minutach wpadłem na pomysł żeby z piwnicy spierdolić a że mam nisko rurę zajebalem głowa w tą rurę i tyle z historii obudziłem się chyba gdzies po po godzinie już ogarnięty to były czasy
Za Starych Dobrych Czasów™, kiedy poplalałem sobie NM-2201, ujebałem sobie coś, że w moim grzejniku znajduje się "Imperium Szatana". Nie pamiętam dokładnie już, o co chodziło, zresztą, kurcze, w takim stanie ciężko wszystko spamiętać Ale po daniu ostro w palnik, byłem przekonany, że ono tam jest, i gapiłem się w grzejnik cały czas. Przejarałem się tak, że jak się skupiłem, to słyszałem takie strasznie zniekształcone organy kościelne, i równie zniekształcony głos śpiewający w kółko "imperium szatanaa, imperium szatanaaaa" i jakąś bełkotliwą mowę, jakieś kompletne głupoty. Chyba ze trzy godziny czasu (z przerwami na dopalanie) spędziłem na nasłuchiwaniu kazań z grzejnika, aż w końcu zaskoczyłem, pomyślałem "kurwa, nie mogę cały dzień patrzeć się w grzejnik" i poszedłem jarać do innego pokoju, w którym co prawda był grzejnik, ale już bez imperium szatana w środku.
23.10.2023, 15:34
horsii
Coś chyba jest na rzeczy, imperium szatana nadciąga xd
W nocy miałem popierdolony sen.
Jakaś budowa, jakaś czerwona dziura w podłodze coś a'la portal do piekła, jakieś krzyki z niej dochodzące, jakieś osoby których od lat nie widziałem i gdy zaczęło mnie tam wciągać, obudziłem się.
Mówią, że sny są odzwierciedleniem naszych myśli, naszych problemów. I coś w tym jest.
Wiesz, ja mocno wierzę w Boga, w Jezusa, że zszedł do piekła na trzy dni i trzy noce, po czym zmartwychwstał.
Czyniąc to, dokonał zapłaty za grzechy ludzkości. Tak mówi Pismo Święte i to właśnie wiara w to jest jedyną drogą do zbawienia. Wiara w Chrystusa.
Mnie ostatnio bardzo mocno męczą myśli, że powinienem coś ze swoim życiem zrobić, bo z jednej strony wierzę i kocham Jezusa, a z drugiej strony żyję sprzecznie z naukami jakie głosił.
No i według starego testamentu Bóg zgładził Onana. I nie ukrywam, że mnie to trapi😐 Brak mi powściągliwości.
Taka chwila refleksji.
Coś chyba jest na rzeczy, imperium szatana nadciąga xd
W nocy miałem popierdolony sen.
Jakaś budowa, jakaś czerwona dziura w podłodze coś a'la portal do piekła, jakieś krzyki z niej dochodzące, jakieś osoby których od lat nie widziałem i gdy zaczęło mnie tam wciągać, obudziłem się.
Mówią, że sny są odzwierciedleniem naszych myśli, naszych problemów. I coś w tym jest.
Wiesz, ja mocno wierzę w Boga, w Jezusa, że zszedł do piekła na trzy dni i trzy noce, po czym zmartwychwstał.
Czyniąc to, dokonał zapłaty za grzechy ludzkości. Tak mówi Pismo Święte i to właśnie wiara w to jest jedyną drogą do zbawienia. Wiara w Chrystusa.
Mnie ostatnio bardzo mocno męczą myśli, że powinienem coś ze swoim życiem zrobić, bo z jednej strony wierzę i kocham Jezusa, a z drugiej strony żyję sprzecznie z naukami jakie głosił.
No i według starego testamentu Bóg zgładził Onana. I nie ukrywam, że mnie to trapi😐 Brak mi powściągliwości.
Taka chwila refleksji.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.10.2023, 13:14
Kiedyś walnąłem kreskę 4cmc i zacząłem pisać wiadomość na kompie jednak słowa nie chciały mi się składać mimo że z całych sił próbowałem wymyślić coś z sensem i tak myśląc zastygłem przed komputerem na około 40min po powrocie świadomości nie pamiętałem ani przyjemności ani fazy ani niczego co się przez ten czas działo.
25.10.2023, 14:08
Z bardziej irytujących często przy waleniu zdarza mi się złapać paranoję i przez dziesięć minut nasłuchuje każdy dźwięk żeby wyciągnąć stuff na trzydzieści sekund spanikować schować wszystko i przez następne dziesięć minut udawać że mnie nie ma. W tych warunkach sypanie kreski może trwać ponad godzinę xd
01.11.2023, 08:25
(25.10.2023, 14:08)Martin napisał(a): Z bardziej irytujących często przy waleniu zdarza mi się złapać paranoję i przez dziesięć minut nasłuchuje każdy dźwięk żeby wyciągnąć stuff na trzydzieści sekund spanikować schować wszystko i przez następne dziesięć minut udawać że mnie nie ma. W tych warunkach sypanie kreski może trwać ponad godzinę xd
Też identyczne schizy już miewałem, auto przechalo za oknem a ja posrany prawie.
Przekładałem, kryłem w różne zakarki materiał a trochę tego było w różne miejsca a potem bałem się szukać tego i próbowałem zasnąć.
Stymulanty ryły baniak niemiłosiernie czasami, ale to zależy ile się wpierdolilo, bo nie zawsze takie coś występowało.