Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile różnych narkotyków zażyłeś?
02.11.2023, 15:21
ALFA PIHP TO JEDNA SUBSTANCJA
ALFA PVP TO DRUGA SUBSTANCJA
3CMC BANDIT I 3CMC MIRROR I 3CMC LEMON TO DALEJ 3CMC
nie wierze w to co czytam, czuje sie jak na grupce facebookowej krysztalki a nie na forum RC XD
ALFA PVP TO DRUGA SUBSTANCJA
3CMC BANDIT I 3CMC MIRROR I 3CMC LEMON TO DALEJ 3CMC
nie wierze w to co czytam, czuje sie jak na grupce facebookowej krysztalki a nie na forum RC XD
02.11.2023, 15:24
3-cmc to jest 3-cmc. jak sobie dopiszę nazwe sortu "dupa" to dalej to będzie 3-cmc, tylko że będę je sprzedawał jako "3cmc dupa".
alfa-pvp to alfa-pvp, alfa-pihp to alfa-pihp. to jest pełna nazwa substancji. pihp czy pvp to nie jest żadna "nazwa sortu" tylko fragment pełnej nazwy substancji. nazwa handlowa to może być cokolwiek, na dobrą sprawe dla niektórych beznadziejnych sprzedawców nazwa handlowa nie musi mieć nawet nic wspólnego z tym co to za substancja w rzeczywistości, ale to już inna kwestia.
jak tam czytam niektóre pytania ostatnio zadawane, to jestem pod wrażeniem że osoby zadające je się jeszcze nie pozabijały tymi dopkami.
alfa-pvp to alfa-pvp, alfa-pihp to alfa-pihp. to jest pełna nazwa substancji. pihp czy pvp to nie jest żadna "nazwa sortu" tylko fragment pełnej nazwy substancji. nazwa handlowa to może być cokolwiek, na dobrą sprawe dla niektórych beznadziejnych sprzedawców nazwa handlowa nie musi mieć nawet nic wspólnego z tym co to za substancja w rzeczywistości, ale to już inna kwestia.
jak tam czytam niektóre pytania ostatnio zadawane, to jestem pod wrażeniem że osoby zadające je się jeszcze nie pozabijały tymi dopkami.
02.11.2023, 20:50
Pytanie by było łatwiejsze, jeśli by zapytanie było "ile rodzajów narkotyków nie zażyłeś" wtedy bym się doliczył, bo nie wiem czy oxy, tramal, kofeina i apteczne leki są w tej kategorii xD
03.11.2023, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2023, 14:45 przez Lifeisbrutal.)