Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co może pójść nie tak przy różnych sposobach aplikacji?
28.10.2023, 12:37
Nigdy nie podawajcie iv w stope - największa głupota jaką zrobiłem
Miks oxy+majka w ciągu benzodiazepinowym, poszło podskórnie i zapewne uszkadzając nerw, który na stopie jest na wierzchu praktycznie (gdzieś tam celowałem)
Efekt: Cechy polineuropatii, stopa opadająca, generalne porażenie dwóch nerwów, popękane stopy (pięty dokładniej) - antybiotyki, opatrunki, bóle neuropatyczne tak mocne, że 3 miesiące przeleżałem, a kolejne 3 o kulach. Żarłem oxy jak pojebany, dało sie wtedy jakoś przeżyć ból... Długofalowym efektem jest to, że stałem sie dużo mniej ruchliwy, a stopa jest bardziej narażona na złamania i urazy.
Dziękuje dobranoc.
Miks oxy+majka w ciągu benzodiazepinowym, poszło podskórnie i zapewne uszkadzając nerw, który na stopie jest na wierzchu praktycznie (gdzieś tam celowałem)
Efekt: Cechy polineuropatii, stopa opadająca, generalne porażenie dwóch nerwów, popękane stopy (pięty dokładniej) - antybiotyki, opatrunki, bóle neuropatyczne tak mocne, że 3 miesiące przeleżałem, a kolejne 3 o kulach. Żarłem oxy jak pojebany, dało sie wtedy jakoś przeżyć ból... Długofalowym efektem jest to, że stałem sie dużo mniej ruchliwy, a stopa jest bardziej narażona na złamania i urazy.
Dziękuje dobranoc.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
28.10.2023, 13:28
Przy bombkach szczególnie niebezpieczne jest jak stanie kapsułka w gardle u mnie często się to dzieje
28.10.2023, 21:09
Albo jak masz bąbkę z chusteczki i rozwali się w mordzie xDDDD ja pierdolę co za ból
03.11.2023, 18:16
Przy aplikacji sniff, przykładowo gdy są 3 kreski, pierwsza osoba która wciąga kichnie :0
Wtedy jest to szok, zwłaszcza gdy to były ostatnie
Wtedy jest to szok, zwłaszcza gdy to były ostatnie
03.11.2023, 19:39
Albo jak ktoś nie posłucha ciotki że trzeba się wystać PRZED aplikacją pr i w ogóle to wypadłoby też umyć dupę. Marnacja tematu xDDDDDDD
22.11.2023, 17:52
Przy iv trzeba uważać żeby nie było powietrza i też trzeba zachować sterylność