Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
19.05.2022, 16:03
(12.05.2022, 18:13)kajabuza napisał(a): Ja bym w tej Mańka chodził, nie wiem o co Ci chodziło z tymi Jego projektami XD czasami pojebane rzeczy są najlepszedla mnie ta druga wygrywa caly konkurs
Zresztą w każdej bym chodził, z dumą w dodatku, jak w tych z kolka
a tak ogolem to kto w tych koszulkach bedzie chodził
nie swirujcie ze lecicie maraton pare dni na hexie i wybijacie w takich koszulkach na miasto ha
pozdrowionka
19.05.2022, 16:22
Czy jest gdzieś przymus, żeby nosić te koszulki? Myślę, że każdy ma w czym chodzić i co ubrać Przecież to ma być forma pamiątki, możesz sobie chodzić po domu...
19.05.2022, 16:23
(19.05.2022, 16:03)abdul napisał(a): dla mnie ta druga wygrywa caly konkursNormalnie Nie takie rzeczy się robiło Czasami sianie przypału bywa ekscytujące XD (nie mówię akurat o samym chodzeniu w koszulce kolka czy forum)
a tak ogolem to kto w tych koszulkach bedzie chodził
nie swirujcie ze lecicie maraton pare dni na hexie i wybijacie w takich koszulkach na miasto ha
Dobra ostatnia już serio co jak co ale mi ta emotka się kojarzy z forami takimi jak to. (nie wiem pierwotnie gdzie powstała nawet) pikseloza pikselozą, ale wyobrażając sobie że ktoś stoi przed nami metr to raczej ciężko będzie zobaczyć obraz czytelnie, że tak powiem.
Za to z daleka już by była widoczna jak tu:
Edit inspiracja z projektu Mańka nie żebym sobie przypisywał całe zasługi, na szczura posypie jak wygra
html photo link
Za to z daleka już by była widoczna jak tu:
Edit inspiracja z projektu Mańka nie żebym sobie przypisywał całe zasługi, na szczura posypie jak wygra
html photo link