Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze odczynniki na rozluźnienie, co polecacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
06.11.2023, 07:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2023, 07:06 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle"
Chcemy się dobrze bawić czy zejść z planszy? Takie rzeczy jak opio to tylko dla posiadaczy dziesiątego dana w analnym taekwondo.
Opio... Jprdl.
Przedewszystkim na pierwszy ogień szukamy żeli/lubrykantów dedykowanych.
Jedne z najlepszych do tego sportu są te przeznaczone do fistingu.
Skoro wg założenia ma wejść ręka, to i kutas wejdzie. To raz.
Najlepszym lubrykantem do anala, który osobiście kiedyś stosowałem jest ten:
Cena: powyżej 60zł/20ml
Wiem, drogo. Jednak wystarczy dwa razy zrobić psik-psik na anuska, daj temu kurwa chwilę poleżeć, gdy się wchłonie dopomóc paluszkiem/zabawką i jest tak jak tego chcemy👌
Polecam zakupić również dedykowaną zabawkę do rozciągania anusa o kształcie piramidalnym.
Dwa;
Jeśli chodzi o narkotyki to przedewszystkim euforyki.
No1 to mefedron
No2 to 3mmc
No3 to 3cmc/szukać tych euforycznych sortów. Teraz Duch ma zajebiste. Serio!
Chcemy się dobrze bawić czy zejść z planszy? Takie rzeczy jak opio to tylko dla posiadaczy dziesiątego dana w analnym taekwondo.
Opio... Jprdl.
Przedewszystkim na pierwszy ogień szukamy żeli/lubrykantów dedykowanych.
Jedne z najlepszych do tego sportu są te przeznaczone do fistingu.
Skoro wg założenia ma wejść ręka, to i kutas wejdzie. To raz.
Najlepszym lubrykantem do anala, który osobiście kiedyś stosowałem jest ten:
Cena: powyżej 60zł/20ml
Wiem, drogo. Jednak wystarczy dwa razy zrobić psik-psik na anuska, daj temu kurwa chwilę poleżeć, gdy się wchłonie dopomóc paluszkiem/zabawką i jest tak jak tego chcemy👌
Polecam zakupić również dedykowaną zabawkę do rozciągania anusa o kształcie piramidalnym.
Dwa;
Jeśli chodzi o narkotyki to przedewszystkim euforyki.
No1 to mefedron
No2 to 3mmc
No3 to 3cmc/szukać tych euforycznych sortów. Teraz Duch ma zajebiste. Serio!
Metamorfoza
06.11.2023, 19:38
@"Twilight Sparkle"
A tu byś się akurat zdziwiła pani kucykowa😎
Doceniam, doceniam😁
Szaryno123
To akurat prawda
I polecam Tobie również czasem powariować i po bandzie polatać☺
Kiedyś tak.
Był to hit wśród rycerzy walczących na miecze😎
Obecnie jest to najgorsze 💩💩💩 po którym tylko łeb napierdala.
Znam osobiście kilku cieplaków to rozmawiałem z jednym na temat popersa właśnie i mówił to, co napisałem wyżej.
Skoro nawet oni to olali i lecą tylko na kroplach bądź RC to coś jest na rzeczy.
I coś tam gdzieś kiedyś czytałem w necie, że chyba jakiś składnik główny popersów zdelegalizowali w polsce i obecnie chyba żaden sklep w pl tego nie sprzedaje i ponoć trzeba to łajno od szkopa ściągać.
Taki artykuł gdzieś czytałem.
Jednak jak wygląda to w praktyce, nie mam pojęcia.
A tu byś się akurat zdziwiła pani kucykowa😎
Doceniam, doceniam😁
Szaryno123
To akurat prawda
I polecam Tobie również czasem powariować i po bandzie polatać☺
(06.11.2023, 19:37)Benito napisał(a): Ponoć poppers rozluźnia odbyt dlatego był w sexshopach niegdyś
Kiedyś tak.
Był to hit wśród rycerzy walczących na miecze😎
Obecnie jest to najgorsze 💩💩💩 po którym tylko łeb napierdala.
Znam osobiście kilku cieplaków to rozmawiałem z jednym na temat popersa właśnie i mówił to, co napisałem wyżej.
Skoro nawet oni to olali i lecą tylko na kroplach bądź RC to coś jest na rzeczy.
I coś tam gdzieś kiedyś czytałem w necie, że chyba jakiś składnik główny popersów zdelegalizowali w polsce i obecnie chyba żaden sklep w pl tego nie sprzedaje i ponoć trzeba to łajno od szkopa ściągać.
Taki artykuł gdzieś czytałem.
Jednak jak wygląda to w praktyce, nie mam pojęcia.
Metamorfoza
06.11.2023, 21:38
Możecie sobie kupić oryginalny azotyn amylu, nie jakieś te gówniane 10-te pochodne, tylko trochę kosztuje w sklepach z chemią.
06.11.2023, 22:03
kot_kreskowy ekspertem od popków nie jestem, na dobrą sprawe w ręku tego nie miałem nawet, ale zdaje mi się że azotyn amylu to jest ten OG popek - jak się myle niech mnie ktoś poprawi
W każdym razie
https://pol-aura.pl/azotyn-amylu-95-0-46...39105.html
25ml - 700 coś pln, 100ml - 1600, i tak dalej i tak dalej... Nie wiem ile tam tego się zużywa, wywąchiwuje, ale cena raczej nie brzmi dobrze nieważne jak mało by tego nie schodziło
Te "gorsze" dalsze pochodne to już nawet nie są chyba warte wymieniania cen, nie mówiąc już w ogóle o jakiejkolwiek uwadze skoro mówisz, że dużo ludzi te nowe olewa całkowicie. Tak więc bulić na sklepie z chemią gospodarczą bajońskie kwoty za trochę miernego rozluźniacza dupy w płynie z certyfikatem to już się kompletnie z celem mija.
W każdym razie
https://pol-aura.pl/azotyn-amylu-95-0-46...39105.html
25ml - 700 coś pln, 100ml - 1600, i tak dalej i tak dalej... Nie wiem ile tam tego się zużywa, wywąchiwuje, ale cena raczej nie brzmi dobrze nieważne jak mało by tego nie schodziło
Te "gorsze" dalsze pochodne to już nawet nie są chyba warte wymieniania cen, nie mówiąc już w ogóle o jakiejkolwiek uwadze skoro mówisz, że dużo ludzi te nowe olewa całkowicie. Tak więc bulić na sklepie z chemią gospodarczą bajońskie kwoty za trochę miernego rozluźniacza dupy w płynie z certyfikatem to już się kompletnie z celem mija.
06.11.2023, 22:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2023, 22:40 przez kot_kreskowy.)
horsii
Wiesz co, jeśli ktoś lubi takie zabawy i faktycznie ten azotyn działa jak powinien, tak jak działały kiedyś poppersy, to być może dla kogoś takiego i warto...
Ale z tego co się orientuję to po kroplach wraz z mefedronem, spotkania chłopców zmieniają się w dzikie orgie😎
Nie żebym w tym uczestniczył, ale wiem co mi kiedyś kumpel opowiadał. No dają tam ostro sobie popalić XD tyle tylko powiem
Serio, te popersy to gówno jest teraz a jeszcze z Dojczlandów trza to ściągać.
Wiesz co, jeśli ktoś lubi takie zabawy i faktycznie ten azotyn działa jak powinien, tak jak działały kiedyś poppersy, to być może dla kogoś takiego i warto...
Ale z tego co się orientuję to po kroplach wraz z mefedronem, spotkania chłopców zmieniają się w dzikie orgie😎
Nie żebym w tym uczestniczył, ale wiem co mi kiedyś kumpel opowiadał. No dają tam ostro sobie popalić XD tyle tylko powiem
Serio, te popersy to gówno jest teraz a jeszcze z Dojczlandów trza to ściągać.
Metamorfoza