Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak często obcujesz z KRESKĄ?
10.11.2023, 08:23
O kurwa xD to pytanie dojebałeś zależy jak leży
z sianem. Zawsze mam też ziomka pod ręką to poratuje czasem
z sianem. Zawsze mam też ziomka pod ręką to poratuje czasem
10.11.2023, 08:43
ostatnio rzadko, zwlaszcza jak w trakci rehabilitacji barka jestem. ale przed wypadkiem jak sie zastanowie to nie czesciej niz raz na miesiac
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
10.11.2023, 12:00
od dłuzszego czasu sporadycznie. Nie pamietam kiedy ostatnio.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
10.11.2023, 18:06
Miałem taki okres że codziennie, ale te czasy już za mną. Teraz raz na 2 tygodnie i też fajnie jest
12.11.2023, 21:07
Staram się tylko weekendowo ale wychodzi różnie ,czasem się zdarza nawet w tygodniu teraz dwa tygodnie przerwy miałem i po głowie chodzi mi tylko jedno hehe
14.11.2023, 13:42
Czeslawo tutaj nawet nie chodziło o kase. Bo sztukę miałem za 8 zeta. A jak ktoś chciał to goniłem po 100 złotych.
Ale zdrowotnie to bardzo. Jak leciało się w ciągu, to pociłem się nie miłosiernie, cały czas kichol zawalony. Nie spało się 3 dni z rzędu, potem kima i tak w kółko. Szczerze ciesze się ze te czasy skończyły się
Ale zdrowotnie to bardzo. Jak leciało się w ciągu, to pociłem się nie miłosiernie, cały czas kichol zawalony. Nie spało się 3 dni z rzędu, potem kima i tak w kółko. Szczerze ciesze się ze te czasy skończyły się