Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile tak naprawdę wydajesz na używki?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.11.2023, 01:40
Sewciu, czasem myślę, że u Ciebie jakieś geny ewoluowaly tworząc nowy genotyp w łańcuchu DNA i dlatego dochody zawsze są niewystarczające, a wydatki zawsze za duże,w tym temacie to norma,no nie😉ale parę słów ode mnie będzie, a więc ;Sewek, kuźwa,Ty skąpy dusigroszu, przy twoich zarobkach i innych, kuźwa premiach to te 950 ziko na mc to jest chuj wielki.Serio wstydz się sknero górnicza, aaafuuuuj, bebe, nunuu.
Ja też tak podliczam +/- ile u mnie na "przetracenie" idzie miesięcznie, to tak :
-fajki-ok 400,0, - alkohol-100-150 ziko, - narko-150-300, 0(rc nie zamawiam, ale
zdarza się że odkupię jakiś "smakołyk" jak jest okazja)
SUMA +/- waha się w granicach od 650,00 do 850,00 na mc.
Nie wiem czy to duża kwota czy nie, dodam tylko, że nie traktuje jej jako wydanej w celach rozrywkowych,bo już na te różne "tańce,hulańce i swawole"ani chęci ani czasu już zbyt nie mam. Z resztą, ja już w swoim życiu się wybawiłam godnie za paru z Was xD
Teraz niech młodzi szaleją, bawią się i cisną melo ile się da,grzeszą, popełniają błędy i podejmują pochopne decyzję i doświadczają wszystkiego, bo później można tylko żałować niewykorzystanych i utraconych chwil.
Tyle xD
Ja też tak podliczam +/- ile u mnie na "przetracenie" idzie miesięcznie, to tak :
-fajki-ok 400,0, - alkohol-100-150 ziko, - narko-150-300, 0(rc nie zamawiam, ale
zdarza się że odkupię jakiś "smakołyk" jak jest okazja)
SUMA +/- waha się w granicach od 650,00 do 850,00 na mc.
Nie wiem czy to duża kwota czy nie, dodam tylko, że nie traktuje jej jako wydanej w celach rozrywkowych,bo już na te różne "tańce,hulańce i swawole"ani chęci ani czasu już zbyt nie mam. Z resztą, ja już w swoim życiu się wybawiłam godnie za paru z Was xD
Teraz niech młodzi szaleją, bawią się i cisną melo ile się da,grzeszą, popełniają błędy i podejmują pochopne decyzję i doświadczają wszystkiego, bo później można tylko żałować niewykorzystanych i utraconych chwil.
Tyle xD
13.11.2023, 06:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2023, 06:58 przez kot_kreskowy.)
(04.11.2023, 13:45)DissoEnjoyer napisał(a): zależy od obecnej sytuacji życiowej, praktycznie zawsze jest to większość dochodów
Ała...
Najwięcej wydaję na papierosy.
Alko nie liczę bo to drobne.
Narkotyki w zdecydowanej większości mam żebrane😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.11.2023, 23:09
z 1200-1500 miesiecznie wyjdzie ale zalezy jak na to patrzec, uwzglednilem jedynie spozycie
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW