Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze hospitalizacje.
10.09.2023, 16:29
SOR po nadźganiu się klonazolamem . Raz miałem eskortę z 6-7 tajniaków (nie mieli co robić?), podszedłem pod drzwi wejściowe by witać się z nowymi pacjentami. Panowie chyba źle odczytali moje relacje, bo mnie "odstawili". Koniec końców na karcie z soru mam "zażył dopalacz Pramazolan".
Innym razem padaczka > sor > wypis > padaczka druga > karetka i klonazepam iv > powrót do szpitala. Leżałem obok ziomeczka po hexenie. Który to rok był, 2017 chyba ? Nie pamiętam ... Też po klonazolamie .
A no i podanie sobie iv w stopę, też skoczyło się w szpitalu, a potem solidnymi problemami z nerwami w stopie. Na szczęście jest lepiej.
Obym tam nie musiał wracać -_-.
Innym razem padaczka > sor > wypis > padaczka druga > karetka i klonazepam iv > powrót do szpitala. Leżałem obok ziomeczka po hexenie. Który to rok był, 2017 chyba ? Nie pamiętam ... Też po klonazolamie .
A no i podanie sobie iv w stopę, też skoczyło się w szpitalu, a potem solidnymi problemami z nerwami w stopie. Na szczęście jest lepiej.
Obym tam nie musiał wracać -_-.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
kilka razy na saorze wyladowalem od naduzywania benzo i alko, trzustka odmowila wspolpracy
a i raz po ataku padaki od odstawienia benzo wywiezli mnie na sor z zakladu pracy
a i raz po ataku padaki od odstawienia benzo wywiezli mnie na sor z zakladu pracy
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
15.09.2023, 14:48
Zdarzyło się być 2 razy na sorze po magic tree przypięty pasami leżałem nawet mnie nie przeszukiwali to jeszcze chmurę na sorze walilem
17.11.2023, 13:52
@"Twilight Sparkle" byłem trochę agresywny i nie dałem sobie pobrać próbki z nosa na korona wirusa
17.11.2023, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2023, 14:01 przez Lifeisbrutal.)
A zdarzyła wam się agresja słowa stosowana wobec was? Jak miałem 16 lat miałem próbę s.
Leżałem na toksykologii i tam leżał jakiś ćpun skąd wiedziałem że ćpun? Po tym co zaczęli do niego mówić jako 16 latek słysząc takie rzeczy było to dla mnie przerażające tym bardziej że wcześniej zastosowali wobec mnie agresję ale w formie podania zastrzyku ale nie o to chodzi. Przychodzi lekarz idzie do tego ćpuna i patrzy
" a ty znowu kurwa tutaj kolejny mój dyżur a ty tutaj jesteś " on nic miał nogi powiązane a później powiązali mu ręce bo odpinał kroplówki. No i lekarz dalej gada " było żreć tą amfetaminę śmieciu?" Centralnie wprost powiedział do niego śmieciu... dla mnie to był szok jak można kogoś tak traktować spotkaliście się z podobnymi historiami? Jeśli tak to napiszcie
Leżałem na toksykologii i tam leżał jakiś ćpun skąd wiedziałem że ćpun? Po tym co zaczęli do niego mówić jako 16 latek słysząc takie rzeczy było to dla mnie przerażające tym bardziej że wcześniej zastosowali wobec mnie agresję ale w formie podania zastrzyku ale nie o to chodzi. Przychodzi lekarz idzie do tego ćpuna i patrzy
" a ty znowu kurwa tutaj kolejny mój dyżur a ty tutaj jesteś " on nic miał nogi powiązane a później powiązali mu ręce bo odpinał kroplówki. No i lekarz dalej gada " było żreć tą amfetaminę śmieciu?" Centralnie wprost powiedział do niego śmieciu... dla mnie to był szok jak można kogoś tak traktować spotkaliście się z podobnymi historiami? Jeśli tak to napiszcie
17.11.2023, 14:25
jak chłop tam pewnie 15-ty raz jest i jeszcze kroplówki odpina to sam bym się wkurwił i kazał go przypiąć. xD
17.11.2023, 14:29
Nerwy w tym zawodzie nie powinny grać roli, pacjent to pacjent, nie ważne co odjebał, ważny jest jego obecny stan