Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
Martin zamów sobie na początek od ducha, jest przyjemniejsza w obyciu jak nie miałeś styczności,
ta od escobara, na pierwszy raz, uwierz mi, tak jak przedmówcy piszą to szatan wsród szatanów.
Najmocniejszy specyfik jaki brałem.
ta od escobara, na pierwszy raz, uwierz mi, tak jak przedmówcy piszą to szatan wsród szatanów.
Najmocniejszy specyfik jaki brałem.
21.11.2023, 13:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2023, 13:55 przez Lifeisbrutal.)
Mef123 Przecież każdy pisze że sam stim eufo tam nie zaznasz
Martin Dostałem kiedyś w samplu tego troche i wrzuciłem nawet nie próbowałem po tym co słyszałem że się odpierdala
Martin Dostałem kiedyś w samplu tego troche i wrzuciłem nawet nie próbowałem po tym co słyszałem że się odpierdala
21.11.2023, 15:22
21.11.2023, 15:53
SztywnyMisza a jak jest właśnie z dożutkami mniej więcej co dwie godziny może cztery i czy jest parcie żeby dożucać kiedy niekoniecznie trzeba.
21.11.2023, 17:16
Nie prawda że freebase się tylko nadaje
Miałem różne MDPHP i każde szło vapowac.
A.wchodzi mega zajebiście. Jeden porządny buch i juz czuć strzał w potylicę aż włos się jeży. Mi tam podpasowalo vapo
Miałem różne MDPHP i każde szło vapowac.
A.wchodzi mega zajebiście. Jeden porządny buch i juz czuć strzał w potylicę aż włos się jeży. Mi tam podpasowalo vapo
21.11.2023, 18:03
da się przecież palić i freebase i chlorowodorek. freebase sie do tego chyba lepiej nadawał, ale hcl nie jest pod tym względem jakiś "nie do użycia".