Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie.
23.09.2023, 15:47
Temat nie tylko dla kobiet. Wiadomo, najlepiej nie spuszczać swoich napojów z oczu i być z kimś zaufanym ale myślę że znajdzie się sporo mniej oczywistych rzeczy.
23.09.2023, 18:35
nie zrec pierwszego lepszego gowna jakie ci sypie nieznajomy sebix w zaszczanym klubowym kiblu
nie sapac sie do ludzi po pijaku bo to mi sie najbardziej kojarzy z imprezami a potem awantura pod klubem jak juz ochrona wyjebie
nie sapac sie do ludzi po pijaku bo to mi sie najbardziej kojarzy z imprezami a potem awantura pod klubem jak juz ochrona wyjebie
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
23.09.2023, 18:40
Iść na domówkę wśród ludzi którzy cię w razie co ogarną.
Jak na imprezę do klubu to bierzecie swoje dwa dropsy i tyle, tam kazdy tak samo prawie wyjebany więc wiecie xD
Jak na imprezę do klubu to bierzecie swoje dwa dropsy i tyle, tam kazdy tak samo prawie wyjebany więc wiecie xD
23.09.2023, 19:00
chodzic z zaufanymi ludzmi, nigdy samemu do jakichs obcych sebkow poznanych na dworcu zapraszajacych na wspolne cpanie we dwojke xD
24.09.2023, 19:16
miec przy sobie sprzet, gaz, palke, wiatrowke
po nocach w nieznajomych rejonach isc z telefonem majak kogos na linii
no i znac umiar przede wszystkim
po nocach w nieznajomych rejonach isc z telefonem majak kogos na linii
no i znac umiar przede wszystkim
25.09.2023, 09:59
Najlepiej nie chodzić na imprezy, wtedy eliminujemy wszystkie zagrożenia
Wydaje mi się że pójście dużą paczką i trzymanie sie razem eliminuje większość zagrożeń, no i nie uchlewanie się w trupa.
Wydaje mi się że pójście dużą paczką i trzymanie sie razem eliminuje większość zagrożeń, no i nie uchlewanie się w trupa.
Metamorfoza
22.11.2023, 14:11
Iść z nastawieniem dobrej zabawy, nie myśleć że coś złego się wydarzy. Wtedy takie rzeczy się po prostu nie zdarzają