Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co może pójść nie tak przy różnych sposobach aplikacji?
22.11.2023, 17:58
Sterylność przy iv to podstawa jeśli ktoś nie stosuje się do zasad to musi mieć serio nasrane we łbie
27.11.2023, 08:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2023, 08:09 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" No co Ty raz spróbowałem i nigdy więcej to przeczytałem ale ostatnio Kajabuza dawał mi instrukcję tzn coś mówił dlatego napisałem
19.12.2023, 09:56
Stosowałem tylko dwa rodzaje aplikacji więc w tych mam doświadczenie. A mianowicie sniff i bombka.
Przy bombce zawiniętej w chustece może mam 'wystrzelic w buzi' wtedy robimy duże oczy i mamy dziwny posmak w ustach. Trzeba wtedy czym prędzej to popić.
A przy aplikacji do kichola zawsze istnieje prawdopodobieństwo że się kichnie i wtedy ścieżka nam też błyskawicznie znika tylko nie tam gdzie powinna
Przy bombce zawiniętej w chustece może mam 'wystrzelic w buzi' wtedy robimy duże oczy i mamy dziwny posmak w ustach. Trzeba wtedy czym prędzej to popić.
A przy aplikacji do kichola zawsze istnieje prawdopodobieństwo że się kichnie i wtedy ścieżka nam też błyskawicznie znika tylko nie tam gdzie powinna
19.12.2023, 17:08
boje sie aplikacji iv i raczej to sie nie zmieni
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.12.2023, 17:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2023, 17:54 przez Lifeisbrutal.)
hidden Ten lęk akurat na dobre ci wyjdzie iv to już droga ostateczna jak dla mnie.
19.12.2023, 18:20
Osobiście nie mam problemu z podaniem iv, nie boję się, że coś może się spierdolić, czy też tego że przedawkuję czy coś.
Ja się po prostu lękam igieł
Gdybym wiedział co i jak to 100% bym choć raz spróbował.
A wracając do tematu, co może pójść nie tak, to przy perrectum można się skasztanić
Ja się po prostu lękam igieł
Gdybym wiedział co i jak to 100% bym choć raz spróbował.
A wracając do tematu, co może pójść nie tak, to przy perrectum można się skasztanić
Metamorfoza