Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
24.11.2023, 18:13
Szybkość jak chuj duży speed i na początku po sniffie występuje lekka euforia krecha z 50 mg trzyma kilka godzin vapo nie próbowałem substancja bardzo podobna do a pvp
24.11.2023, 18:18
No jak dla mnie to podobne w działaniu jedynie to a pvp nie ma takiej eufori jak meta
25.12.2023, 08:06
Jak działa meta? Mialem okazję spróbować amfy,. było dopaminowo i chęć do działania, trochę libido ale brakowało mi tego nieogaru w głowie xd
25.12.2023, 10:00
Sniffiarz97
Porównując amfetaminę do piko to tak, jak byś się przesiadł z malucha do Porsche 😎 przynajmniej dla mnie.
Inna szkoła jazdy, o wiele dłuższy i mocniejszy profil działania jeśli chodzi o euforię którą mogę porównać do tej po kokainie. Mimo że pobudzająco jest słabsza niż dobra pasta.
Porównując amfetaminę do piko to tak, jak byś się przesiadł z malucha do Porsche 😎 przynajmniej dla mnie.
Inna szkoła jazdy, o wiele dłuższy i mocniejszy profil działania jeśli chodzi o euforię którą mogę porównać do tej po kokainie. Mimo że pobudzająco jest słabsza niż dobra pasta.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.