Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Martin ja polecam bardziej HEX, MDPHP jest dla mnie za MOCNE.
Z MDPHP jest bardzo łatwo przesadzić z dawką, i później jest 12 godz męczarni - tak to nazwe. Trzęsiesz się od środka i modlisz się by to się skończyło. Trwa to w nieskończoność.
A po HEX fajne libido, muzyka wchodzi, załącza się słowotok... in plus
Nie wiem jakie masz doświadczenie z tymi substancjami. Ale polecam zdecydowanie zacząć od HEX.
Z MDPHP jest bardzo łatwo przesadzić z dawką, i później jest 12 godz męczarni - tak to nazwe. Trzęsiesz się od środka i modlisz się by to się skończyło. Trwa to w nieskończoność.
A po HEX fajne libido, muzyka wchodzi, załącza się słowotok... in plus
Nie wiem jakie masz doświadczenie z tymi substancjami. Ale polecam zdecydowanie zacząć od HEX.
21.11.2023, 15:58
2h to za szybko. 4, może więcej, zależy od osoby. Jak się będzie robiło słabiej, i będzie puszczać to to poczujesz, zdecydowanie.
04.12.2023, 11:49
Siemanko , mam pytanie czy jak wysłałem do Pablo co chce i w tej samej wiadomości numer paczkomatu i poprosiłem o numer portfela . Odpisał podał numer i nic więcej nie odpisywałem tylko przelałem btc. To zanotował numer paczkomatu z pierwszej wiadomości ?
04.12.2023, 11:57
Dzięki Mordko tak myślałem . Bo raz opierd... Mnie że im mniej wiadomości tym lepiej to wszystko zawarłem w jednej i zaraz jak miałem numer port. To wysłałem b.t.c i czekam 😝