Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał na sortowni paczek
26.11.2023, 22:41
Siemano
Mam kilka pytań:Będą dobiegać się o to kto wysłał pakę? I z jakiego miejsca została wysłana?
Chciałbym wiedzieć co się stanie kiedy pies/policja wywęszy paczke z nieznacznymi ilościami narkotyków wykrytymi CEL -> paczkomat i ze znacznymi ilościami już w kilogramach. Co robią w tej sprawie? Czy wysyłający/Vendor będzie już na celowniku?
Czy POLICE dało by pozwolenie firmie kurierskiej XYZ by ta paczka trafila tam gdzie ma dotrzeć? A to już wiadomo po co PZDR
26.11.2023, 23:21
Oczywiście że będą dociekać, kto, skąd i ile, chociaż z pewnością jakoś tam na "intensywność zainteresowania" wpłynie na to, czy w paczce było 5 gramów, czy 5 kilogramów.
27.11.2023, 13:59
jezeli paczka na twoje dane byla to mozesz sie spodziewac wezwania
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
27.11.2023, 14:18
A to stara sprawa myślałem że coś swieżego. Też mi kiedyś paka zaginęła ale odeszło się bez konsekwencji
Zawszę możesz powiedzieć że zamawialeś buty na przykład a nie od razu się przyznać do tego że kupiłeś dragi przez neta jak płacisz btc to nie ma szans że Ci coś udowodnią kolega horis dobrze powiedział że za 5g nic Ci nie grodzi gorzej jak zamawialeś większą ilość