Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eufo i speed
29.11.2023, 06:06
horsii
Zanieczyszczenia jak najbardziej.
Mnie prześladuje myśl o sposobie prowadzenia syntezy np zbyt krótkie podgrzewanie/przegrzanie materiału/zbyt wolne lub szybkie odparowanie/jakość prekursorów etc
Nie jestem chemikiem ale czy to aby przypadkiem nie ma wpływu na jakosć i działanie sortu?
Zanieczyszczenia jak najbardziej.
Mnie prześladuje myśl o sposobie prowadzenia syntezy np zbyt krótkie podgrzewanie/przegrzanie materiału/zbyt wolne lub szybkie odparowanie/jakość prekursorów etc
Nie jestem chemikiem ale czy to aby przypadkiem nie ma wpływu na jakosć i działanie sortu?
Metamorfoza
29.11.2023, 08:37
Jak dla mnie różnica między sortami wynika z różnic przy syntezie są na to rożne metody i różne procesy wychodzą bardziej lub mniej idealnie przez co składy ostatecznego produktu są różne.
29.11.2023, 09:52
Kto nie spotkał się z powiedzeniem "kolorowy sort klepie bardziej" ten nie zna życia
29.11.2023, 10:03
Jakoś szczeże nie przeszkadza mi jak ktoś sobie mówi procentowo speed/eufo. Bardziej się to odnosi do doświadczenia a nie tematu.
29.11.2023, 11:25
Matko niektórzy zachowują się jakby pierwszy raz w życiu ćpali xD aż tak ważne jest to ile speed ile eufo? XD