Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze odczynniki na rozluźnienie, co polecacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
25.11.2023, 15:56
Benzodiazepiny,w zależności od mojej potrzeby rozluźnienia - psychicznie(alpra) lub fizycznie(klonazepam).
Opioidów raczej odradzam w takich sytuacjach.
Opioidów raczej odradzam w takich sytuacjach.
01.12.2023, 20:13
Ja jebie😂😂😂
Wy nie kumacie o co kaman...
Tu chodzi o rozluźnienie anala kurwa a poniektórzy tu jakieś fikołki odwalają 😂
Metamorfoza
01.12.2023, 20:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2023, 20:48 przez 300 SEKUND.)
Może, nie odczynniki typowo, ale udane życie seksualne, udane orrrgazmy dają do mózgów dawki endorfiny lub czegoś takiego, co może dać człowiekowi poczucie spokoju, rozluźnienia i ogólnego uczucia relaksu na dzień, dwa, a nawet tydzień... Ajajaj!!!
Ja pierdole. Nie przeczytałem treści wątku... A na co to komu haha. Dla osób homoseksualnych do rozluźnienia zwieracza wystarczy odrobina czułości i szczerość. Np boli, piecze, wolniej itd. Gra wstępna delikatna w tamtych okolicach też daje rozluźnienie. Wiem, bo wiem, więc bez podrywów homouserzy. Hehe.
Ja pierdole. Nie przeczytałem treści wątku... A na co to komu haha. Dla osób homoseksualnych do rozluźnienia zwieracza wystarczy odrobina czułości i szczerość. Np boli, piecze, wolniej itd. Gra wstępna delikatna w tamtych okolicach też daje rozluźnienie. Wiem, bo wiem, więc bez podrywów homouserzy. Hehe.
01.12.2023, 20:53
(01.12.2023, 20:13)kot_kreskowy napisał(a): Ja jebie😂😂😂
Niektórzy zapewne w ogóle nie czytają pierwszego wpisu autora wątku, tylko napierdalają jak leci czytając jedynie tytuł wątku i takie są efekty.
01.12.2023, 20:58
Mnie tam to już nie dziwi, czy ten wątek, czy pytanie dnia "jaki był twój pierwszy RC", odpowiedź: "amfetamina"... Może i niektórzy nazwą to docinkami, czepianiem się, ale ja naprawdę jestem pod wrażeniem że pewni użytkownicy już tyle lat zażywają substancje i się jeszcze nie pozabijali - patrząc na ich zdolność czytania ze zrozumieniem itd. to nie powinni byli zajść tak daleko i mogłoby się wydawać że ich kariera powinna była się skończyć gdzieś 2-3 miesiące po odkryciu dopków.
01.12.2023, 23:39
(01.12.2023, 20:58)horsii napisał(a): Mnie tam to już nie dziwi, czy ten wątek, czy pytanie dnia "jaki był twój pierwszy RC", odpowiedź: "amfetamina"... Może i niektórzy nazwą to docinkami, czepianiem się, ale ja naprawdę jestem pod wrażeniem że pewni użytkownicy już tyle lat zażywają substancje i się jeszcze nie pozabijali - patrząc na ich zdolność czytania ze zrozumieniem itd. to nie powinni byli zajść tak daleko i mogłoby się wydawać że ich kariera powinna była się skończyć gdzieś 2-3 miesiące po odkryciu dopków.
Oj zawstydziliście mnie teraz xD Pokornie przepraszam i obiecam poprawę