Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
01.12.2023, 23:43
Wciągam proszki grubą szklaną lufką,polecam ją czyścić po każdej sesji.Zajebane syfem sniffery są obrzydliwe
01.12.2023, 23:54
najlepsze i budzetowe zwijki to bloczek karteczek samoprzylepnych/slomki do napojow, dlugopisy bic i wlasnie lufki, karteczek i slomek jest multum, takze mozna wyrzucac po kazdym sniffie nawet jak ktos jest wyczulony na punkcie higieny, a lufke i dlugopis wystarczy wlozyc pod kran i jeden kwadracik papieru zrolowac zeby zebrac wode ze srodka, ale warto tez zaopatrzyc sie wlasnie w slomke metalowa i czyscic ja przed kazda sesja, nie walcie z banknotow ani paragonow, banknoty przeszly przez tysiace rak, a paragony jesli sie nie myle sa wykonane z dosyc toksycznego dla nosa tworzywa
02.12.2023, 01:10
Dobrze piszesz Wojtek, higiena przede wszystkim. Skręca mnie jak widzę ludzi z obsmarkanym banknotem co nie wiadomo gdzie był i wszyscy tym samym.
02.12.2023, 08:07
Methpipe. Gdyby się dało, to wszystko bym vapował. Hehe raz benzo pokruszyłem nawet i próbowałem vapić, 4-hometa też, a mianowicie roztwór tabletka 4-h-m kilka kropel wody i chciałem parę wodną sztachać z methlufy. Efekt? Wiadomo żaden, ale vapto spróbovap wszystkiego takie założenie vapoholika heh.