Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Big Crystal
01.05.2023, 16:30
3cmc big cristal testowany z kupionego sample pack 5x0.6g 25€ i odczynnik 10 na 10.Dlugie oczekiwanie na paczke ale vendor odczynniki konktretne ma.Rakieta dotarła skladam nast zamowienie.
https://ibb.co/LkBWWmy
https://ibb.co/LkBWWmy
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.
Produkt jest na prawdę wysokiej jakości.
Każdy chlor będzie żrący dla śluzówki i gardła i ten również jest, ale w stopniu właśnie takim jak sugeruje jego jakość.
Profil działania wyważony.
Na prawdę wysokiej jakości metaklefedron. Jeśli Cię na to stać to polecam ten produkt, jak wszystkie produkty Designer-Chems
Pozdrawiam forumowiczów!
Każdy chlor będzie żrący dla śluzówki i gardła i ten również jest, ale w stopniu właśnie takim jak sugeruje jego jakość.
Profil działania wyważony.
Na prawdę wysokiej jakości metaklefedron. Jeśli Cię na to stać to polecam ten produkt, jak wszystkie produkty Designer-Chems
Pozdrawiam forumowiczów!
06.06.2023, 03:09
Odczynnik wyjątkowo dobrze mi wchodzi, można posiedziec i się czymś zająć, wtedy dosyć ekonomicznie służy.
Lage jak wciągasz to dla przyjemności a nie z przymusu.
Bardzo chętnie zamowilbym tego W opór gdyby nie cena w eurosach.
Rzeczywiście, to na pewno mój TOP 1 (FAWORYT) jeśli mowa o 3-CMC.
Lage jak wciągasz to dla przyjemności a nie z przymusu.
Bardzo chętnie zamowilbym tego W opór gdyby nie cena w eurosach.
Rzeczywiście, to na pewno mój TOP 1 (FAWORYT) jeśli mowa o 3-CMC.
Pięknie wchodzi i aż się chce do tego wracać.
Ja nie wiem jak zjebana tolerke mam i jak szczątkowy high doświadczam.. więc co do profilu działania się nie wypowiem..
ale na pewno jest to najlepsze 3cmc z jakim miałem dotychczas doczynienia.
Gorąco polecam!
Ja nie wiem jak zjebana tolerke mam i jak szczątkowy high doświadczam.. więc co do profilu działania się nie wypowiem..
ale na pewno jest to najlepsze 3cmc z jakim miałem dotychczas doczynienia.
Gorąco polecam!
06.06.2023, 14:17
mozliwe, ze tolerke masz szczatkowa/slaba, po prostu wyjebales sie z neuroprzekaznikow + walisz bromka do tego, pomijajac ten "analog 3mmc" i alfe pihp, ciagle bedac na highu przeplatasz >4 substancje
04.12.2023, 06:01
I got from Buffelotis, partner shop and ‘till now was the best one.
You get energy so fast, you keeping amazing for long time, even burning it doesn’t hurt too much.
You get energy so fast, you keeping amazing for long time, even burning it doesn’t hurt too much.