Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
marihuanen, papierochy, alko, benzo, melatonina (XD) ostatnio raz jestem raz nie jestem uzalezniony od kofeiny, ale w kazdej innej postaci niz kawa ktorej nie lubie
@edita
@edita i jeszcze pelno suplementow ktore stosuje na codzien wiec chyba za lekkie uzaleznie mozna to uznac?
to z 8 roznych
@edita
@edita i jeszcze pelno suplementow ktore stosuje na codzien wiec chyba za lekkie uzaleznie mozna to uznac?
to z 8 roznych
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
04.12.2023, 22:28
@"Twilight Sparkle" uzalezniony jestem od tych 4 pierwszych, pozostale stosuje tak regularnie i nie wiem czy to sie zaliucza pod uzaleznienie ale jesli chodzi o takie typowe fizyczne lub psychiczne to nie
ale w przpadktu tej melatoniny to akurat tutaj maly wyjatek bo nie wiem czy bym sie wgl kladl do lozka bez zaciurania z 10mg
ale w przpadktu tej melatoniny to akurat tutaj maly wyjatek bo nie wiem czy bym sie wgl kladl do lozka bez zaciurania z 10mg
04.12.2023, 22:31
Nie wiem czy jest sens tak dużo na raz xDDD szczerze mówiąc w dawkach powyżej 5mg melatoniny nie czuję że zjadłam więcej i trochę marnacja tematu ale to moje odczucie. Może duży chłop musi więcej czy coś xDDDDDDDDDD
04.12.2023, 22:49
(04.12.2023, 22:31)Twilight Sparkle napisał(a): Nie wiem czy jest sens tak dużo na raz xDDD szczerze mówiąc w dawkach powyżej 5mg melatoniny nie czuję że zjadłam więcej i trochę marnacja tematu ale to moje odczucie. Może duży chłop musi więcej czy coś xDDDDDDDDDD
mordo jarasz fajki, chlejesz na umor, walisz do tego benzo jak sie dopic nie mozesz, tu juz nie ma gadki o tym kto jest duzy a kto nie, to jest kurwa kleska czlowieczenstwa xD