Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu?
15.10.2023, 15:03
Zuważyłem coś takiego, że po kilku nocach waląc nie potrzebuje kompletnie snu i czuję się bardzo dobrze. Za małolata 2 nocy max i było po mnie. Ciekawe jaki z tego wniosek
06.12.2023, 02:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2023, 02:22 przez Lifeisbrutal.)
Kiedyś tydzień nie spałaś i żyłeś dzisiaj zaczyna się 3 dzień bez snu i lekkie zmęczenie mnie dopada ale też z braku jedzenia organizm jest osłabiony zjadłem tylko kromke chleba z żółtym serem wczoraj. Ej nie xD przedwczoraj chyba xD a chuj tam z tym jeden dzień w tą czy w tamtą to bez różnicy. Zaraz gasze światło zapale małą lampke żeby ciemno jak w dupie u murzyna nie było xD i zobaczymy co wyjdzie z mojego spania.
09.12.2023, 14:49
Tydzień ale nie powtorzylabym tego w życiu opisalabym to jako czysty horror
(06.12.2023, 02:21)Lifeisbrutal napisał(a): Kiedyś tydzień nie spałaś i żyłeś dzisiaj zaczyna się 3 dzień bez snu i lekkie zmęczenie mnie dopada ale też z braku jedzenia organizm jest osłabiony zjadłem tylko kromke chleba z żółtym serem wczoraj. Ej nie xD przedwczoraj chyba xD a chuj tam z tym jeden dzień w tą czy w tamtą to bez różnicy. Zaraz gasze światło zapale małą lampke żeby ciemno jak w dupie u murzyna nie było xD i zobaczymy co wyjdzie z mojego spania.Ja też kiedyś szło lecieć parę dni i człowiek tak tego nie odczuł a teraz dwa dni w ciągu i masakra z czlowiekiem
09.12.2023, 19:25
Ostatnio rekord od piątku 1.12 do 7.12 (6 nocy) akurat że na noc miałem do roboty to na umilenie czasu nepik. Później to już pvp, pihp, ketamina itp. 😋 o dziwo w ostatnim dniu bez zbędnych schiz, tylko wodospady na ścianach i czasami muzyka sama odtwarzająca się w głowie. Zdarzało się na innych maratonach że po 4 dniach już potrafiłem mieć nieźle halu-tripy więc było dobrze. Oczywiście witaminki, nawodnienie, wciskanie jedzenia na siłę to podstawa. 🔥🔥
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Po hexie w 2019r. 5 nocek to napewno, zastanawiam się czy nie 6, ale w każdym razie dużo za dużo, nie naśladować, nie powielać, prawa autorskie aż do wygaśnięcia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !