Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
16.12.2023, 17:20
Wstrząsający dokument o mieszkańcach starej, zniszczonej kamienicy przy ulicy Foksal 13 w Warszawie. Autor dokumentu, Cezary Ciszewski wkracza w środowisko narkomanów z początku myśląc że są to całkowicie odmienni ludzie, jednak życie szybko przekonuje go, iż są tacy sami jak on. Po pewnym czasie sam zaczyna ćpać, najpierw pali skręty, potem zaczyna jak inni "dawać sobie w żyłę". Mieszkańcy kamienicy nazywają siebie "załogą F-13", ich życie codzienne składa się na moment ćpania i czas, w którym zarabiają na mieście pieniądze na następne działki, większość z nich nie wychodzi z ćpania i umiera.
Na youtube jest dostepny ponoc, 50 minut trwa...kazdy sam musi sobie ocenic
C84S ...Ten "Plazowy haj" to taki film o niczym, nic nie wnoszacy. Kolejna okazja, aby Matthew zdjal koszulke. W kilkunastu filmach tak robi. Ogolem w staanch, nabijaja sie z niego. Np. Matt Damon, udaje go u Lettermana..."Ali G" klasyk zawsze robi dobrze...jest tak glupi i abstrakcyjny, ze az dowciapny ;-)
Na youtube jest dostepny ponoc, 50 minut trwa...kazdy sam musi sobie ocenic
27.12.2023, 20:53
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
30.12.2023, 16:56
Stary, gdzie moja bryka?
ostatnio oglądałem z ziomeczkiem, ubaw był po pachy. Ten film nigdy mi się nie znudzi
ostatnio oglądałem z ziomeczkiem, ubaw był po pachy. Ten film nigdy mi się nie znudzi