Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Igranie ze śmiercią?
15.12.2023, 17:01
(15.12.2023, 16:40)Biały Miś napisał(a): Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość. Więcej syfu to większa męczarnia dla bebechów. To co było nie wróci.
Kiedyś to było jeszcze przed wojną w Kartaginie😎... Rozumiem, iz mam składać reklamacje do 2 sklepów tutaj o wadliwy towar!?
15.12.2023, 17:32
Dla mnie kiedyś to choćby 10 lat temu 😎
Każdy ma swoją miarę 🤣🤣
Każdy ma swoją miarę 🤣🤣
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Biały Miś "Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość"
Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc?
Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc?
LOBO gdzie ja napisałem że tutejsze sorty są chujowe ? 🤔 Gdyby duch miał kiepską jakość to bym nie zamawiał co tydzień paki dla szczurów i siebie 😎 więc nie pisz takich rzeczy. Nawet jak się trafi słabszy to nie jest akurat jego wina tylko tak jak wspomniałem ludzi produkujących dany asortyment. 🫰
I chodzi mi bardziej o inne sklepy, nie mówię tu o tych z naszego forum. To ty sobie wmawiasz coś.
I tak próbowałem wszystkiego od ducha, jeszcze coś ?
I chodzi mi bardziej o inne sklepy, nie mówię tu o tych z naszego forum. To ty sobie wmawiasz coś.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Biały Miś "Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość".
"Wszyscy" napisales, wiec z tego wynika i ktos moze pomyslec, iz sklepy tu takze. Piszesz ogolnikami, bez konkretyzacji.
Moje pytanie - "Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc?"
Twoja odpowiedz - "Na to się składa choćby jakość prekursorów, ich brak lub zamiana na inne przez co tracisz to coś patrz jakość"
Tu napisales, odnosnie do "chujowych" tutejszych sortow z tego forum...
"Wszyscy" napisales, wiec z tego wynika i ktos moze pomyslec, iz sklepy tu takze. Piszesz ogolnikami, bez konkretyzacji.
Moje pytanie - "Z tego wynika, iz teraz ze sklepow tutejszych towar jest chujowy i ida na ilosc, a nie jakosc?"
Twoja odpowiedz - "Na to się składa choćby jakość prekursorów, ich brak lub zamiana na inne przez co tracisz to coś patrz jakość"
Tu napisales, odnosnie do "chujowych" tutejszych sortow z tego forum...
16.12.2023, 10:56
(16.12.2023, 09:41)Biały Miś napisał(a): LOBO gdzie ja napisałem że tutejsze sorty są chujowe ? 🤔 Gdyby duch miał kiepską jakość to bym nie zamawiał co tydzień paki dla szczurów i siebie 😎 więc nie pisz takich rzeczy. Nawet jak się trafi słabszy to nie jest akurat jego wina tylko tak jak wspomniałem ludzi produkujących dany asortyment. 🫰Przecież od lat nie ma mefedronu na rynku. Tylko, że mefedron jest. Lepiej lub gorzej dostępny.
Przecież od lat nie ma kokainy na rynku. Jest ale znów musisz poszukać a często zapłacić 2x tyle co wiesio ale też jest.
Co wy byście zrobili bez sklepów z forum ? 😅 Dragi są, były i będą. Tylko kwestia dostępności. Jakoś moi znajomi jeżdżący na mecze od lat nie narzekają.