Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czemu boicie się aplikacji PR?
15.12.2023, 21:50
Warto spróbować 3CMC pod napletek. kot_kreskowy kiedyś o tym pisał w jakimś poście
15.12.2023, 22:18
@"Twilight Sparkle"
Pójdź o krok dalej 😎 ulepsz wersję kota do wersji kotki 🤣🤣
Pójdź o krok dalej 😎 ulepsz wersję kota do wersji kotki 🤣🤣
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.12.2023, 09:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2023, 09:12 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Niby jak? Gdzie laska ma sobie to włożyć na łechtaczke czy kurwa gdzie? Ciemny w tym jestem u chłopa to jakoś prościej xD
18.12.2023, 13:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2023, 14:03 przez kot_kreskowy.)
Lifeisbrutal
Nie załamuj mnie, błagam...
Ja nie jestem specjalistą od cipeczek i żaden ze mnie ruchacz, założę się że większość z was ma co najmniej dwu a może i nawet trzykrotnie bardziej bogate życie seksualne odemnie, ale do kurwy nędzy, żeby nie wiedzieć gdzie się wkłada kutasa???
Tak, w to samo miejsce można zaaplikować ciu-ciu😎
Dopochwowo.
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś problemy z ustaleniem tego gdzie szukać pochwy, to mogę to rozrysować 😎
Pani, z którą spotykałem się kiedyś na chemsexy bardzo lubiła gdy wcierałem jej to paluszkami tuż na początku "gniazda rozkoszy".
Trzeba to wcześniej rozpuścić w żelu intymnym, jest do tego wręcz idealny👌
Nie załamuj mnie, błagam...
Ja nie jestem specjalistą od cipeczek i żaden ze mnie ruchacz, założę się że większość z was ma co najmniej dwu a może i nawet trzykrotnie bardziej bogate życie seksualne odemnie, ale do kurwy nędzy, żeby nie wiedzieć gdzie się wkłada kutasa???
Tak, w to samo miejsce można zaaplikować ciu-ciu😎
Dopochwowo.
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś problemy z ustaleniem tego gdzie szukać pochwy, to mogę to rozrysować 😎
Pani, z którą spotykałem się kiedyś na chemsexy bardzo lubiła gdy wcierałem jej to paluszkami tuż na początku "gniazda rozkoszy".
Trzeba to wcześniej rozpuścić w żelu intymnym, jest do tego wręcz idealny👌
Metamorfoza
18.12.2023, 14:04
(18.12.2023, 09:08)Lifeisbrutal napisał(a): kot_kreskowy Niby jak? Gdzie laska ma sobie to włożyć na łechtaczke czy kurwa gdzie? Ciemny w tym jestem u chłopa to jakoś prościej xD
hahaha xd wlozyc mozna w oba otwory, plus dla pewnosci sniff
18.12.2023, 17:05
@"Twilight Sparkle"
Jak bym wręcz prosił o filmik instruktażowy 🤣🤣🤣
Jak bym wręcz prosił o filmik instruktażowy 🤣🤣🤣
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.