Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie narządy niszczy ćpanie?
Ja zawsze mówię tak "co jest bardziej toksyczne ... Opierdolić torbę dobrego ćpania samemu przy dobrej muzyczce i whisky czy wyjść na imprezę z ekipą toksycznych ludzi robiących na bani rozpierdol większy niż nie jeden drag"
Dlatego w moim życiu nie ma prawie nikogo bo wolę widzieć świat po swojemu niż słuchać głupiego, ryjącego banie pierdolenia czy spin o byle gówno jak to ludzie mają teraz w swoim zwyczaju.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.12.2023, 14:21
czasem samo wejscie w ten schemat myslowy powoduje problemy lepiej zallozyc z gory ze nic mi to nie zaszkodzi powodzonka
27.01.2024, 10:48
Lepiej zadać pytanie. Czego nie niszczą narkotyki?
Według mnie w jakimś stopniu każdy organ jest narażony.
Według mnie w jakimś stopniu każdy organ jest narażony.
20.04.2024, 02:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2024, 02:23 przez Lifeisbrutal.)
No ja tam jak już wyżej pisałem. Nie narzekam, wszystko sprawnie działa jak na ten moment. Najbardziej i najczęściej to szwankuje psycha. No, ale jak się dolewa co chwilę oliwy do ognia w formie klefa to tak jest. Nie ma czasu na regenerację, 2 tyg no może 3 liczmy byłem czysty. Wiem, że mało dla innych. Ale dla mnie to zawsze coś.
A tak odbiegając lekko od tematu, fakt nie jest to narząd, ale ćpanie bardzo niszczy cere i widzę to sam po sobie.
A tak odbiegając lekko od tematu, fakt nie jest to narząd, ale ćpanie bardzo niszczy cere i widzę to sam po sobie.
20.04.2024, 17:38
Wszystko wam sprawnie działa do czasu aż nagle przestanie, efekty dzisiejszego walenia dziwnych chemikaliów nie do spożycia jeszcze was dopadną.