Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają?
18.12.2023, 14:22
(16.12.2023, 09:36)Myga napisał(a): Dasz jakieś wskazówki jak się obchodzić kot_kreskowy?
Rozcierasz na proch i wsypujesz, dodajesz kropelkę żelu i jazda😎
Bez względu na to czy bzykasz czy walisz konia, doznania są wyjątkowe.
Przy bzykaniu spytaj partnerkę/partnera czy nie ma nic przeciwko.
I jeszcze jedno, nigdy nie stosowałem tego jako główne miejsce aplikacji a raczej na podbicie fazy.
Najlepiej sprawdza się do tego wszystko co ma w nazwie cmc/mmc.
Metamorfoza
18.12.2023, 14:25
ja tam wolę sniff szczególnie 3 od pabla po co miec wiecej ran nosek sie szybko regeneruje a nawet i wzmacnia
18.12.2023, 14:27
Robiłem to też z alfą, hexem od esco czy mdphp ale to już grubsza awantura jest.
Hexa bardzo ciężko rozpuścić i podczas masturbacji wyglądasz jakbyś pierogi kurwa lepił😎
Hexa bardzo ciężko rozpuścić i podczas masturbacji wyglądasz jakbyś pierogi kurwa lepił😎
Metamorfoza
18.12.2023, 14:30
hahaha wam to juz zdrowo ale pozytywnie odwala nieno w wigilie laduje grama trojki od pabla w odbyt dobrze bd kot_kreskowy ?
18.12.2023, 14:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2023, 14:38 przez kot_kreskowy.)
I widzisz...
Nic kurwa nie wiesz a pierdolisz takie kocopoły, że głowa mała.
Robię tak już w chuj lat i pomijając jedno bardzo pieczące 4cmc, po którym trzeba było gasić chuja wodą niczym Braun świecznik w sejmie , jedyne co występuje to delikatne zaczerwieniony żołądź i to tylko wtedy gdy zbyt często aplikuję.
A tak to elegancko😁
Widzę że nie ma sensu prowadzić z wami rozmowy.
Szkoda na was czasu.
Metamorfoza
kot_kreskowy
Rozjebałeś mnie tym postem 😂🤣😂🤣
Swoją drogą.. trzeba by sprawdzić 😂
A co do kutasów to:
"Jeden mężczyzna urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym OGROMNYM!
Pytacie, ktory miał lepiej w zyciu? Żaden. Jeden jeździł na wózku, a drugi miał padaczkę"
Rozjebałeś mnie tym postem 😂🤣😂🤣
Swoją drogą.. trzeba by sprawdzić 😂
A co do kutasów to:
"Jeden mężczyzna urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym OGROMNYM!
Pytacie, ktory miał lepiej w zyciu? Żaden. Jeden jeździł na wózku, a drugi miał padaczkę"
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.