Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC dla początkujących
18.12.2023, 22:13
YOUR ATTORNEY
18.12.2023, 22:32
(18.12.2023, 21:25)elomaniana napisał(a): Każdy pewnie tu poleca od czego zaczął .
Ojojoj, byś się pomylił...
Zaczynałem od ciężkiej artylerii a mianowicie kolkowe ABC czyli Alfa Big Cristal
Trochę na nieświadomce, bo bylo to poza murami więzienia dawno temu i nie miałem wtedy pojecia o istnieniu innych środków, np typu cmc.
Teraz wiem, że nie bylo mądrym startowanie z takiego kalibru bo dość mocno mnie to wypaczyło.
Na początek zdecydowanie cmc/mmc👍
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.12.2023, 00:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2023, 00:40 przez elomaniana.)
Beeniepatu to co lepiej napisać nowy wątek z tym samym tematem niż wziasc głos w już istniejącym ?
A jeżeli chodzi o rekord to jaki jest? Może uda się go przebić...
kot_kreskowy słuszna uwaga 🍻
A jeżeli chodzi o rekord to jaki jest? Może uda się go przebić...
kot_kreskowy słuszna uwaga 🍻
19.12.2023, 05:06
Nie musisz być uszczypliwy, Beeniemu chodziło o utrzymanie porządku i nieprodukowanie zbędnych treści.
Ma dobre intencje.
Osobiście nie mam problemu z odgrzewaniem starych kotletów o ile robią to nowi użytkownicy.
NIE dla OPIO !!!
04.01.2024, 20:01
Ja tam zaczynałem od 3CMC i też polecam od tego zacząć 😉
Każdy ma inne preferencje. Każdy lubi inny stan. Ja zaczynałem od palenia Mocasz i te sprawy. Nie polecam od tego zaczynać bo wciąga to i to bardzo
Każdy ma inne preferencje. Każdy lubi inny stan. Ja zaczynałem od palenia Mocasz i te sprawy. Nie polecam od tego zaczynać bo wciąga to i to bardzo
17.01.2024, 16:20
Lepiej nie zaczynać, a jak już 'musisz' to...
ja zaczynałem od soli Chery to to tez polecam
ja zaczynałem od soli Chery to to tez polecam