Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tiki nerwowe
19.12.2023, 14:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2023, 14:29 przez Lifeisbrutal.)
Istnieje coś takiego? W sensie to takie uczucie np jak leżysz siedzisz że nagle się tak zrywasz bez powodu. Nie wiem czy to na serio czy tylko mi się wydaje ogólnie towarzyszy temu dziwne wypowiadanie słów które są pojebane i przerażają i wtedy są te takie zrywy. Szczególnie jedno słowo mi utkwiło i ciągle to nawijam jak pierdolnięty. Co robić w takich sytuacjach żeby ustąpiło? Normalnie bym zrobił przemeblowanie pokoju ale jak zaczne przesuwać szafy itp to pomyślą że faktycznie jobla dostałem
Przerobiłem ostatnio dużo tematu w krótkim czasie bo to peqnie ma znaczenie
Przerobiłem ostatnio dużo tematu w krótkim czasie bo to peqnie ma znaczenie
19.12.2023, 14:37
takie "tiki" w nocy jak leze ze mnie zrywa co prawda tez mam ale nic nie gadam przy tym, moze wizyta u neurologa rozwieje watpliwosci?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.12.2023, 14:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2023, 14:51 przez Lifeisbrutal.)
Ja ogólnie biore neurolepty tzn jak ćpam przestaje brać jedynie jak psychoza mi się włączy wtedy biore bo trochę niby uspokajają, benzo nie mam. Ogólnie reaguje strachem na wszystko jak ktoś głośniej coś powie lub coś coś usłysze bo np skutknie w kaloryferze itp. Trochę odnosze wrażenie że to mi się nie wydaje tylko że robią to specjalnie żeby na siłe obrzydzić mi dragi do momentu dopóki nie wiedzieli że ćpam było ok cieszyło mnie ćpanie nie bałem się i zaczęło się pierdolić od czasu kiedy się dowiedzieli. Mówi się że powinno się zmienić otoczenie na chwile lub coś innego przemeblowanie odpada bo to głównie dzieje się jak siedze na łożku niby łóżko wyciąga choroby no ale co ja mam robić innego latać po pokoju? XD Jak żyli jeszcze w nieświadomce to mogłem tak robić bo to na nic nie wskazywało a teraz to myślą co myślą przez pobyty w psychuszce
19.12.2023, 17:36
Pojebane to strasznie. Nie zazdroszczę Ci mordko.
Trzymaj się tam💪💪💪
Trzymaj się tam💪💪💪
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
19.12.2023, 18:00
a zastanawiam się czy to się zalicza do tików, takie jakby nagłe osłabienie mieśni z tyłu szyji przez go głowa mi drży. Tak jakby z tyłu mi mięsnie karku z sił opadały, zwykle tak się dzieje po trampku lub prochach. Miał ktoś tak kiedyś?
21.12.2023, 15:10
Lifeisbrutal dzieje się tak tylko w tej jednej ręce ? Masz przy tym jakieś drętwienia albo mrowienie ?
21.12.2023, 16:17
Mi lata noga ale tylko po dragach 🤣🤣
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
21.12.2023, 21:00
Mam bardzo głęboki dialog wewnętrzny.
Czasami jest to nie do zniesienia...
Jak ktoś ma na to sprawdzoną metodę to z chęcią posłucham.
Czasami jest to nie do zniesienia...
Jak ktoś ma na to sprawdzoną metodę to z chęcią posłucham.
NIE dla OPIO !!!