Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPiHP
MDPiHP - 3,4-metylenodioksypirolidynoizoheksafenon
IUPAC: 1-(1,3-benzodioxol-5-yl)-4-methyl-2-(1-pyrrolidinyl)-1-pentanone
Tutaj raczej bez jakichś większych niespodzianek - o substancji teoretyzowane było już od dość dawna, pojawiła się "jednorazowo" parę razy w przeciagu ostatniego roku-dwóch, zdaje sie że teraz już na stałe. Nie wiem czy to się u nas by przyjęło jakkolwiek skoro mamy a-PVP która rozpierdala na łopatki wszystkie inne pirolidynoketony. No ale może w krajach gdzie vendorzy przejmują się legalnością związków, MDPiHP zrobi sie populrane. Było opisane w literaturze jeden raz, w zeszłym roku, razem z paroma innymi wynalazkami alfopodobnymi typu 3-me-pihp. Pojawiło się u jednego dużego chińczyka.
https://www.sciencedirect.com/science/ar...7822000956
19.12.2023, 19:55
Poszukiwacze schiz mogą być zadowoleni 😎
Reszta wybierze alfę.
Reszta wybierze alfę.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.12.2023, 21:27
kot_kreskowy
Oczywiście że wybiorę pvp ze względu na to, że mega mi się łączy z innymi substancjami. MD jest dla mnie za puste 🤢
Oczywiście że wybiorę pvp ze względu na to, że mega mi się łączy z innymi substancjami. MD jest dla mnie za puste 🤢
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
22.12.2023, 10:02
Grupa metylendioxowa zmienia substancje, dodane jej mocy. Ja np pirolidyki stosowałem prawie funkcjonalnie. Apvp czy mdpv się do tego nie nadają ale już apihp predzej.
25.12.2023, 13:26
Co do pracy po piro to ja uważam to za jedną wielką lipę, wiadomo kwestia organizmu i innych czynników. A moim przypadku, owszem pracuje szybciej, praca sprawia mi przyjemność, ale nie mogę tego powiedzieć o dokładności w wykonywaniu działań. Najlepiej funkcjonalnym stimem do pracy był etylofenidat.