Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
27.11.2023, 17:24
Ja miewam ciężkie pojebano horrorystyczne sny po benzo nie wiem co jest powodem xD
27.11.2023, 21:23
kot_kreskowy w wątku opioidy oraz inne - temat ogólny sklepu duch napisałeś o zolpidemie, a bliżej temu do benzo niźli do opio. Zolpidem, lek o działaniu nasennym i uspokajającym. Działanie zolpidemu jest podobne do działania benzos. W aptece lek nasen ma to.
28.11.2023, 21:43
U niemców zabawa w ring-opened benzosy trwa w najlepsze Pojawił się u nich diklazafon, który - co nie powinno być zaskoczeniem - ma być prodrugiem do diklazepamu. W końcu jakieś sensowne benzosy przywracają (przynajmniej na swój trochę upośledzony sposób - but still). Jeszcze parę lat i będziemy mieli prodrug do klonazolamu XDD
08.12.2023, 23:16
Dzisiaj pierwsza noc bez relanium skończyło się no i czas zrobić przerwe brałem je 3/4 tyg dzień w dzień zobaczymy jak ze snem będzie
12.12.2023, 17:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2023, 17:56 przez Lifeisbrutal.)
horsii Pisałeś że nie możesz patrzeć już na alprazolam. To jakie jest dla ciebie jedno z lepszych benzo aptecznych?
Lifeisbrutal na "Alprazol". W tytule tamtego wątku jest napisane "alprazol". xD
Nie wiem jak u ciebie, ale ja jak widzę rzeczy typu "klonozepam", "diazepan" i właśnie takie alprazole to mi się źle robi.
a co do pytania: jak dla mnie nitrazepam, alpra też jest dobra, rolki, klony, lorazepam.
Nie wiem jak u ciebie, ale ja jak widzę rzeczy typu "klonozepam", "diazepan" i właśnie takie alprazole to mi się źle robi.
a co do pytania: jak dla mnie nitrazepam, alpra też jest dobra, rolki, klony, lorazepam.
22.12.2023, 21:26
Nitrazepam i klonozepam to benzo które podeszło mi i jest sztos.
Jakie benzo jest godne polecenia?
Jakie benzo jest godne polecenia?